onsdag 26 juni 2024

Sossarna vill hissa svenska flaggan på alla torg

 Magdalena Andersson drabbades av en lätt förvirring tydligen i Visby (värmen kanske?) för det enda hon kunde komma på var att svenska flaggan ska hissas på alla torg i Sverige, som en symbol för lösningen på alla problem. Vad är det för trams? Det löser väl ingenting alls. Eller är det som motvikt då till den palestinska flaggan, som har blivit vanligare (åtminstone i media) än den svenska?

Hon fortsatte med att säga att flaggan är en symbol för de samhällsproblem vi har i dag. Och därmed ska det gemensamma och politiken träda fram och lösa detta. Vilket j-a skitsnack! Ja ursäkta mig, men jag blir så trött på den från verkligheten så frånvända Magdalena Andersson. Så nu är det flaggans fel att landet ligger som det gör? Kan hon inte hålla reda på logiken? Jag som fick lära mig i scouterna att det var Erik den helige som komponerade flaggan, som han gjorde för solen sken på den blå himlen och skapade ett kors. Ett tecken från Gud helt enkelt. Redan på 1100-talet. 

Men nu är det dags att upptäcka svenska flaggan för sossarna. Efter 900 år.  Så det mångkulturella gäller inte längre? Och inga gränser ska längre vara totalt öppna. Magdalena Andersson måste ha satt i halsen när hon såg undersökningen om regeringen. Det senaste halvåret har nämligen denna regering gjort bra ifrån sig. Det tycker väljarna. 

Sossarna framstår som ett parti som drivs än och än dit och så körde de i diket, som det heter i en barnvisa om prästens lilla kråka. Tänk att Magdalena Andersson stod och grät i riksdagen för att Jamal El-Haj (s) stackaren hade förlorat hela sin familj på 36 personer. Sant eller inte? Vem vet. Men så småningom så uppmanade partiet honom att lämna sin riksdagsplats. Han blev då politisk vilde i riksdagen. 

Här syns den svenska flaggan på mitt hus. Där är den hissad ibland, senast nu på midsommaren. Den pryder sin plats, men varför ska den ständigt vara hissad på alla torg? Eller hur menar nu sossarna?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar