torsdag 6 juni 2024

Kan vi få tillbaka det gamla Sverige?

 Det är ständigt dessa skjutningar och dessa mord, som drabbar inte bara de närmast berörda utan oss alla som tar del av detta i nyheterna. Därför slutar en del att ta del av dessa och gömmer sig bakom sina ägodelar och stoppar sina huvuden i sanden. En gammal metod som är praktisk. Eller så kan man ägna sig åt att be eller meditera för att försöka förmå några osynliga makter att hjälpa till med att ändra på världen. 

Ingen av dessa metoder är dock tillförlitliga utan det gäller att placera de 300 gängkriminella som finns på Hisingen inom lås och bom. Polisen vet vilka de är. Så har de sagt. Problemet är dock att det finns massor med 13-15-åringar som vill ta deras plats. Hur kan en barngeneration ha gått så snett? 

Det finns en afghan som togs nu av Säpo när han klev av på Arlanda. Han är en man från Vimmerby närmare bestämt en afghansk migrant, som har begått terrorbrott och har tänkt att fortsätta med det. Han är född i Jaguri i Afghanistan och invandrade till Sverige 2005. Han är 22 år nu och var då således ett litet barn. 

Människor som han bryr sig inte om den svenska staten eller samhället utan det är de närmaste i släkten som betyder allt. Om de säger att det är det krigiska islam som betyder något för honom, så blir det också så. Övertygelserna är blinda och enkelspåriga. Och det är okej med terrorbrott för att ändra på världen. Om någon som han dör kommer han ju ändå till paradiset. En övertygelse av detta slag har vi inte haft i landet på tusen år för vikingarna trodde ungefär detsamma. Att det var bra att dö som krigare. 

Att få tillbaka Sverige från forna tider går inte. Tiden fungerar inte så. Och föreställningarna hos människor i Sverige visar att det finns många naiva män och kvinnor där ute som är beredda att offra sig för att de nytillkomna ska få allt genast. Det är de allvarliga brotten som till slut kan vända människors sinnen ifrån dessa bedrägliga personer. En muslim mördade, för att han inte skulle vara tillsammans med vita personer. Så tyckte hans mamma. Så då dog kvinnan som bar hans barn i sjunde månaden. Bägge dog när han ströp kvinnan. Ett hedersmord. Han får nu livstids fängelse. 

Det finns ingen religion som är mer krigisk än islam. Så gjorde ju också grundaren Muhammed för att ta makten. Han krigade. Att dessutom påstå att orden i koranen är heliga och inte kan ändras för de kommer direkt från Allah är att säga att denne grundare snodde ihop en ny religion från de gamla, som redan fanns. Men denna nya religion fick inte ändras. För detta var sista gången Allah hörde av sig till människorna. Och islam betyder som bekant underkastelse. Glad Nationaldag på er!


Redan 628 kämpade muslimerna mot judar. Judarna i oasen Khaybar slogs ned, men fick fortsätta leva om de gav 50 procent av allt de producerade till muslimerna. Detta gav prejudikat till den skatt jizya, som otrogna ska betala till erövrarna för beskydd. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar