tisdag 15 augusti 2017

Käbbel om kvinnors sexualitet

Jag har ingenting särskilt varken emot eller för Katerina Janouch eller vänsterpolitikern Rossana Dinamarca förutom att de båda verkar gå in för att spela galna kvinnor. Nu har de rykt ihop på twitter av alla ställen och polisanmälning från Rossana Dinamarca gentemot Katerina Janouch är det senaste. Janouch har nämligen twittrat om Dinamarca och detta har resulterat i att hon får ta emot hemska kommentarer. 

Hur orkar de? Men de putsar båda på sin respektive ihopsnickrade framtoning i verkligheten förstås. Ju skevare och absurdare desto bättre för det väcker uppmärksamhet. Och Rossana Dinamarca är nu så hotad och förtalad genom de kommentarer hon får motta att hon polisanmäler. Och vad ska polisen göra? Låsa in Katerina Janouch? Tänk att det inte finns bättre saker att ägna sig åt än att hålla på med sånt här käbbel.

Polisanmälningen kom efter bilden nedan som Dinamarca glatt ställde upp på för två år sedan när Nyheter24 utnämnde henne till Sveriges sexigaste politiker. Varför går inte den att återpublicera? Och varför ställde hon upp på detta om hon inte står för det? Men Katerina Janouch krävde tidigare i år att hon skulle få träffa regeringen och diskutera hur Sverige såg ut. Jag skrev om det här och då tyckte jag att hon hade fått storhetsvansinne. Hon slår som en slugger även om hon förlorar uppdrag. Det är viktigare att verka galen och knäpp tydligen.  

Rossana Dinamarca är extrem åt ett annat håll och tror inte att något hedersförtryck existerar i Sverige. Det skrev jag om förra året här. Dinamarca tillhör den vänster som säger att halva världens befolkning är förtryckare gentemot det kvinnliga könet och därför finns det inget särskilt hedersförtryck. Utan män bankar på och slår ihjäl med samma varma själ bara för att de tillhör ett av könen. De här båda kvinnorna skämmer ut mitt eget kön. De har ju positioner i samhället. Än så länge. Kan de inte vårda sina respektive varumärken på ett bättre sätt? Det här sättet förlöjligar bara oss kvinnor. Jag skäms över er båda!
För två år sedan var Rossana Dinamarca så här stolt över att hon var sexig. 
Faksimil från twitter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar