torsdag 17 augusti 2017

Klanen Sahindal måste stoppas

UPPDATERAT
Inte nog med att Fadime Sahindal, som mördades av sin pappa år 2002, har blivit dödad utan nu har också det senaste hedersmordet utförts av samma klan. Då mördades en man, som vägrade att ta sina döttrar av daga för att de hade hälsat på män genom att ta dem i hand. Både den mördade pappan till dem och mördaren är släkt med Fadime Sahindal. Tidigare i år dömdes en annan släkting till Fadime Sahindal för att han hade mördat sin ex-frus nya sambo. 

Alla dessa mord har varit hedersmord, således det som inte ens existerar i Sverige om man ska tro vad vänsterpolitikern och feministern Rossana Dinamarca hävdade så sent som förra året. Hon omfattar samma tro som Gudrun Schyman att alla män är mördare och misshandlare för att de är födda till män. För alla män är som talibaner har Fi:s ledare påstått. De där damerna är inte riktigt kloka i huvudet helt enkelt som vill dra alla män över samma kam.

Nej det går inte att göra så. Män föds inte till varken våldtäktsmän, misshandlare eller mördare. Lika lite som kvinnor gör det. Mannen som utförde det senaste mordet utanför Falun vid Grycksbo var också tvungen att dricka sig ordentligt berusad innan han kunde göra detta. Det gäller att hjärntvätta sig rent fysiskt för det räcker inte ens med den hjärntvätt som religion och kultur står för. Han säger nu att han är "ledsen och ångerfull". Jovisst, det tror vi alldeles säkert vi naiva svenskar, som inte är kurder eller är aleviter. Alla aleviter i Uppsala lär vara släkt med varandra. Det är ett Kurdistan i miniatyr med omkring 7 000 medlemmar. 
11.12.2017
Metin Sahindal får 13 års fängelse för mordet och ska utvisas på livstid enligt hovrättens dom. Dock kan det inte fastställas att det var hedersmord enligt rätten.

Här skrev jag tidigare i år om hederstänkande. 

Här om när kusinen till Fadime Sahindal,  Kim Sahindal fick livstid i maj i år för mord. 

Här skrev jag om mordet på Fadime Sahindal. 
Den mördade Fadime Sahindal är släkt med den senaste mördaren i klanen.
Faksimil från Google. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar