lördag 16 februari 2019

Simon Leviev svindlar på Tinder

UPPDATERAT
Akta er unga kvinnor för Simon Leviev från Israel. Han svindlar kvinnor på miljoner genom Tinder. Han påstår att familjen äger ett diamantföretag och avslöjas här av Verdens Gang i Norge. Han har suttit i fängelse i Finland och är efterlyst i hemlandet Israel. Den här mannen kommer aldrig att sluta lura kvinnor, för han startade igen direkt efter att han hade lämnat fängelset i Finland. Men nu är han avslöjad och efterlyst i flera länder. Han föredrar unga blondiner och låter dem smaka på lyxlivet, som andra kvinnor betalar genom bedrägerier. Men han har också lurat män. Ingen går säker för den här charmige israelen utan samvete. Han eftersöktes redan 2011 för bedrägeri i Israel, men flydde då till Europa. Han dömdes i Finland år 2015. Han är efterlyst i Sverige, Norge och England.
17.2.2019
Här fortsätter Verdens Gang att berätta hur det var möjligt att få tillgång till miljoner från olika kvinnor. Det finns kreditkort som American Express som tillåter vad som helst. Så kan det tolkas fast bolaget naturligtvis förnekar detta. På 54 dagar gjorde Leviev av med 2 miljoner på lyxliv runt om i världen. Pernilla Sjöholm heter en kvinna, som har lurats i Sverige. Leviev lade ut kring 100 000 kronor på tre dagar i Stockholm på besök på Operakällaren och på lyxbutiker plus limousinetransport. 
18.2.2019
Svindlaren hette tidigare Shimon Hayut, men eftersom Leviev verkligen är ett släktnamn för en diamantfamilj så bytte han till detta. Han påstod att han var son till diamantmiljardären Lev Leviev. I England är han fortfarande efterlyst, men i Norge lade polisen ned detta. Pernilla Sjöholm i Sverige har anmält denne klassiske sol-och-vårare för att han lurat av henne 400 000 kronor. För att ta fast honom krävs att polisen i flera länder samordnar detta. Men han kommer säkerligen att fortsätta även efter ett nytt fängelsestraff. Det är upp till kvinnorna att inse att han lurar dem. 
19.2.2019
Och här varnar Pernilla Sjöholm för denne man många gånger på facebook. Se upp kvinnor! Han är expert på att bedra er! Han lurar er inte bara utan försöker också få kvinnorna att hålla tyst genom att påstå att både han och de är i fara. 
WARNING
Please help to share this post to warn others❗️
Not only did he fraud me on money, he also is trying to keep me quiet so he can continue to operate his scam.
People need to be aware of this jet set fraudster. This to prevent what has happened to me and so many others to ever happen again.
His victims all around the world need to know the truth and report him to the police.
He have been in jail for this before.
Simon and his team lives an extremely luxury lifestyle- all paid by innocent and unaware people. 
Frequently visited city’s 
Amsterdam
Munich
Stockholm
Zurich
Bangkok
Malaga
St Petersburg
London
8:47
Och här är en berättelse om hur bedragare använder facebook och låtsas ringa från banken. Särskilt äldre är utsatta. De som har pengar på banken. Annelie Pettersson från Värmdö blev av med 60 000 av de 70 000 hon hade på sitt konto, för att hon uppgav koder till, som hon trodde en väninna på facebook. Lämna aldrig ut koder! Banken ringer aldrig! Då är det bedragare om någon gör så ringer och säger att de är från banken. Lägg på luren!
24.2.2019
Här kan ni läsa om bedragaren Levievs alla offer. Han har lurat människor sedan han var tonåring och har inget samvete. 
29.6.2019
Äntligen är Simon Leviev gripen i Grekland. Han greps i går på flygplatsen i Aten. Det skriver Verdens Gang i Norge. Hans riktiga namn är Shimon Yehuda Hayut. Hoppas han får ett långt straff nu för uppenbarligen känner han inte till något annat liv än bedragarens. 

Umgås inte med den här mannen. Han är en bedragare och
svindlare. Han duperar unga kvinnor genom lyxiga presenter
innan han slår till och säger att han behöver några hundratusen
för det har hänt något.
Faksimil från Verdens Gang. 

1 kommentar: