måndag 14 juni 2021

Alice, Ivar och Per är inte rasister

 Det märkliga är att Alice Teodorescu, Ivar Arpi och Per Gudmunson nämns vid namn som några som har tvingat regeringen att ändra sin politik. Det beror av att de är sådana rasister och har så stor makt att de kan tvinga den socialdemokratiska regeringen på knä. Det säger den statliga expertkommittén Delmi, som finansieras av det statliga Vetenskapsrådet. Som i sin tur lyder under Justitiedepartementet. Dessa tre nämnda journalister har skrivit på ledarsidor och har alltså denna makt att vända hela internet och folket mot regeringen. Kan det vara sant? Är det verkligen sant?

Nej folket kan faktiskt tänka själva och förutsåg redan för länge sedan att Sverige inte kunde vara bäst i världen på att ta emot folk från hela världen i Sverige. Det skulle sluta med en skräll. Det blev värre än så eftersom också folket tystnade, åtminstone de som hade jobb, för de riskerade att bli av med jobbet. Själv förföljdes jag länge av människor som inte tyckte jag fick nämna vilka som mördades i terrorbrottet på Drottninggatan 2017. Det var de rättrådiga som tyckte så. När jag frågade de namngivna om de hade skickat kommentarer till mig nekade de till detta. Så det var något organiserat förföljande som pågick. 

Men egentligen var terroristen Akilov inte terrorist utan han hade kommit hit och fick inte det han ville ha. Han ångrade ingenting utan ville fira årsdagen 2020 av attentatet med tårta och choklad. Han har också haft en IS-flagga i cellen och gjort hitlerhälsningar mot personalen. Akilov fick livstid som straff för fem mord och 118 försök till mord. Han var missnöjd med att han inte lyckades döda fler. Han var här fast han skulle ha utvisats 2016, använde sig av olika identiteter, gick under jorden och får nu sitta på livstid försörjd av skattebetalarna. 

Sverige lyckades på något decennium importera en miljon utifrån kommande. Än har vi inte fått stopp på detta, men som sagt tystnaden har lägrat sig över folket, som inte får diskutera detta. Men om inte ens journalister får säga ett enda knyst i våra största medier utan att anklagas för rasism, så är verkligen landet illa ute. Då har vi en diktatur som redan är etablerad med försök att tysta yttrandefriheten och tryckfriheten, den berömda, som vi har haft sedan 1700-talet. Tryckfrihet innebär rätt att trycka och sprida information och uppfattningar fritt i text, via böcker, internet, tidningar eller flygblad till exempel. Någon förhandsgranskning eller censur ska inte äga rum. 

1 kommentar:

  1. En sak som ändå måste sägas om Akilov är att han, innan han
    blev mördare, ägnade sig åt hederligt svartarbete på den
    svenska arbetsmarknaden ...

    SvaraRadera