måndag 7 juni 2021

En miljon fler invånare till 2040

UPPDATERAT

Det är SCB som meddelar att invandringen från tredje världen inte kommer att avta utan befolkningen kommer att bli drygt 11 miljoner år 2040. Det betyder att kaos kommer att fortsätta. Ingen vet heller riktigt hur många invånare som finns nu i Sverige. Folkbokföringen har kollapsat eftersom ingen kan hålla koll på alla som har tagit sig hit illegalt. Och så förutspås att vi 40-talister kommer att leva länge så därför ökar också befolkningen. Jaså? Vi har ju bott här hela tiden. Och vi blir bara färre medan 90-talisterna är fler än vi och har varit det länge. 

Till 2070 förutspår SCB att befolkningen kommer att öka med 2 miljoner. Ja så länge lever knappast ens 40-talisterna. Men mycket kan hända ännu på tjugo eller femtio år. Det kan till och med bli så att någon regering sätter ned foten och Sverige blir mer likt Danmark. SCB trycker på att befolkningen ska minska ute i landet medan Stockholm växer som en hydra. Trist för mig som bor på Värmdö, fast i går så fastnade en bom på vägen till Stockholm och då blev det timslånga köer på Värmdö. Värst trafikkaos i hela Stockholmsområdet. Så det är redan fullt här. Rubriken nedan är från DN.

8.6.2021

Om vi fortsätter med öppna gränser raseras vårt samhälle. Det är så självklart, men är rasistiskt att uttala. Eller är det så fortfarande? Och kolonialismen fortsätter absolut när tiotusentals är här och jobbar till mycket låga löner. Samtidigt som de får förmåner av staten. Här finns en artikel som handlar om detta. Ann Charlott Altstadt har skrivit den. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar