måndag 28 juni 2021

Valdagen är här

 UPPDATERAT

Så är den då här den dag då Stefan Löfven ska välja att gå in i talmansrundor eller att utlysa extraval. Minns ni att det skulle bli ett extraval redan i mars 2015. Jag minns för jag undrade den gången om min gubbe skulle leva så länge för han var svårt sjuk i cancer. Det gjorde han inte. Han dog den 5 december 2014 så valet 2014 blev hans sista riksdagsval i livet. 

Stefan Löfven var redan då övermaga och kallade till extraval när han inte fick igenom sin budget. Men den 27 december hade DÖ blivit klart. Den döfödda överenskommelsen, men det blev inte något extraval. Låt det för guds skull inte gå ända dit nu tack! Utlys nu extraval Stefan Löfven när du har det valet att göra så att det till slut kan bli upp till folket att välja. Annars är risken att folket gör uppror på den ena eller andra kanten. Så illa som det står till i landet. 

Mycket värre kanske det inte kan bli på vissa platser så det vore väl en välsignelse att få välja en ny regering i demokratisk ordning. Valdeltagandet skulle ju utvisa hur läget är bland folket och vi skulle få en riktig regering i bästa fall. En sådan ni vet som kan styra landet på det vis som folket vill. Och inte en där vissa partier är paria och inte går att prata med. 

10:24

Nej då frågan kan inte gå till folket. Hur skulle det se ut? Bäst för Sverige är enligt Löfven talmansrundor. I värsta fall får vi stå ut med gubben Löfven ett år till. Usch!


Ett extraval vill vi ha! Det har gått för långt med allt och vi vill inte att Löfven sitter kvar ett år till. Det räcker nu! Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar