onsdag 12 december 2018

Cherif Chekatt mördade tre i Strasbourg

Polisen i Frankrike har gått ut med den här
efterlysningen av terroristen. 
UPPDATERAT
Gärningsmannen Cherif Chekatt, 29 år, kriminell och eftersökt av polisen sedan tidigare mördade tre i ett terrordåd i Strasbourg i går. Tyvärr är detta nu så vanligt att det bara går att sucka trött över vad som händer. Han var ett "hot mot staten", en säkerhetsrisk enligt franska myndigheter. Chekatt skadades själv också vid skjutningen. Han var född och uppvuxen i Strasbourg. Polisen försökte få tag på honom i går på morgonen, misstänkt för grovt rån, men då var han redan på väg till julmarknaden för att utföra sitt dåd. 
13.12.2018
Han skrek "Allah akbar" och är fortfarande försvunnen. Dock är han skadad i en arm. Han kan vara i något annat land i Europa än Frankrike. Det var två eller tre som mördades av Cherif Chekatt. Uppgifterna varierar. Kring sex personer är svårt skadade av skottlossningen. 
13:02
Jo det är tre personer som har avlidit till följd av skottlossningen. En fjärde person sägs vara svårt skadad och hjärndöd.
14.12.2018
Cherif Chekatt har skjutits ihjäl i Strasbourg. Han sköt mot polisen på Rue de Lazaret 74 i stadsdelen Neudorf och polisen sköt tillbaka. Han dog i samma kvarter där han var uppvuxen och han fanns sedan tidigare i polisens register under 27 avsnitt för olika brott. Han radikaliserades i fängelset. 
15.12.2018
Den hjärndöde personen har avlidit. Så sker när man stänger av alla livsuppehållande åtgärder. Så nu är fyra personer offer för Cherif Chekatt. Vila i frid!
17.12.2018
En femte person har fallit offer för terroristen. Denne dog i går kväll av sina svåra skador. Vila i frid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar