måndag 3 december 2018

Stefan Löfven sitter kvar som avgående statsminister

Jag är makten och jag sitter kvar! Så kunde Stefan Löfven har uttryckt sig nu när han får mer tid för att försöka få ihop en regering. Talmannen har ställt in dagens pressträff. Och i kulisserna är det som vanligt Jimmie Åkesson som styr. Tidigast den 5 december kommer talmannen att lägga fram förslag till ny statsminister. Så nuvarande statsminister får tid till dess eller längre att sy ihop något. Folket har fastnat i de byråkratiska processerna kring detta. Allt för att hålla sverigedemokraterna borta från makten. Och det har snart gått tre månader sedan valet, men detta får ta tid bara vi slipper sverigedemokraterna. LO tycker dock att det kunde gå lite fortare, men det är bara ett fackligt förbund. 
4.12.2018
Annie Lööf berättar att hon har fått ett "skambud" av Stefan Löfven. Ja vad trodde hon? Han är en facklig förhandlare och så gör facket när de förhandlar med arbetsgivare. Har varit med om det själv på central nivå. Han struntar totalt i att han inte längre är fackpamp och har inte begripit vad politik är. Ska detta verkligen kunna sys ihop tills i morgon? Nej naturligtvis inte. Uppenbarligen tycker Stefan Löfven att han har all tid i världen för han är ju fortfarande statsminister och ska närmast skriva under FN:s migrationsplan för hela världen. Den som gör att vi alla blir globala och att alla är välkomna hit som vill. Världen blir gränslös. Det har hela tiden varit Internationalens mening. 
16:03
Här kommer så meddelandet att Stefan Löfven får mer tid. Han ska lämna rapport på fredag den 7 december och ännu en rapport den 10 december. Fulspel. Inga pressträffar aviserade. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar