måndag 9 maj 2022

Kampanjen mot Sverige gör att muslimer flyttar

UPPDATERAT

Det finns invandrare som har tagit stort intryck av kampanjen från utlandet mot socialen i Sverige. Den som säger att socialen stjäl deras barn och sätter dem i kristna familjer för att uppfostra dem. Samir är ett exempel som hade fru och fyra barn här, men som skickade dem till Mellanöstern när han fick brev från socialen. Han visste inte ens vad brevet betydde, men fick panik och lät familjen lämna landet. 

Nu har de sålt alla möbler och sagt upp lägenheten. De kommer aldrig tillbaka och om de gör det så flyttar de till en annan kommun. Samir vet ett tiotal familjer till som tänker göra likadant om de får ett brev från socialen. Samirs barn är svenska medborgare, men han och familjen flyr ändå Sverige. 

En annan som har lämnat Sverige är Abo Raad terroriman i Gävle. Han har lämnat frivilligt och begav sig till Turkiet, efter 25 år fast Säpo ansåg att det inte gick att utvisa honom. Han var med och eldade på den kampanj som var mot socialtjänsten i början av året och som sade att socialen kidnappar barn. Han påstod dessutom att socialen sålde barnen till rika pedofiler. 

Jag måste säga att jag har inte något emot att muslimer lämnar Sverige frivilligt eller bojkottar landet. Det känns bra. Alla muslimer får gärna tro att socialtjänsten alltid kidnappar barnen och vill uppfostra dem på kristet vis. Och då är det bättre att fly landet. Det finns kring en miljon muslimer här. När jag var liten fanns det i stort sett inga alls. I USA uppskattas antalet muslimer vara närmare 3 miljoner med 329 miljoner invånare. Ett bättre förhållande. Våra kulturer är så olika att de aldrig kommer att samsas. Vi har relativt sett alldeles för många muslimer här.

10.5.2022

Det går att räkna in också arabiska och somaliska felöversättningarna i radion till denna kampanj. Ebba Busch sades ha anklagat polisen för att de inte dödade många muslimer i upploppen i påsk. Det verkar ha varit något som är satt i system dessa felöversättningar. Förekom också i januari i år. Hon sade förstås islamister och hon menade att det borde vara 100 sådana skadade precis som det var 100 poliser skadade. Detta är en kampanj tydligen iscensatt av självaste statsradion. Men det kanske kan få en del islamister eller muslimer att lämna landet? Detta hemska Sverige. 

23.5.2022

Här tar Expressen upp alla felöversättningar. Det är ingen ordning på dessa redaktioner. Varför ska nyligen ankomna till landet behöva stå ut med sådant som svenskar aldrig skulle få göra? 1 kommentar: