torsdag 2 juni 2022

Bli inte lurad!

UPPDATERAT

Se upp nu när staten har bestämt att den återigen vet bäst. Allt kan vara farligt, som ni råkar läsa för ni kan bli påverkade! Särskilt bilder är farliga. Som den här lilla memen nedan, där självaste justitieminister Morgan Johansson är utsatt för desinformation. Heja staten Sverige, som har lyckats få till ännu en myndighet, som genom annonskampanjer ska skydda oss från ja vaddå? Ryssen?

3.6.2022

Jo det är justitieminister Morgan Johansson ni ser på bilden. Han sköter inte sitt ämbete, men i denna postmodernistiska tid behövs det inte heller. Det viktiga är att vara socialdemokrat och hålla sig väl med den gruppen. Dessa politiker har för länge sedan blivit maktfullkomliga så det är därför statsministern nu hotar med att avgå. Ungefär som om riksdagen var hennes undersåtar. Inte vald av folket. För visst måste socialdemokraterna nu få styra i minst fyra år till. Så många partivänner, som de har importerat till landet. Det är oförskämt av de andra partierna att försöka skapa oro i landet. Det är inte den rätta politiken. 

Om ni inte kan läsa ovanstående så är det säkerligen meningen. Men försök för det är viktigt. Annars blir ni alla säkerligen lurade. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar