torsdag 9 juni 2022

Försvunnen 3-åring Ljusne Hälsingland

UPPDATERAT

 Hur sjutton kan man tappa bort en 3-åring tänker jag. För i den åldern lämnar man knappast mamma och pappa. Men så hittar jag bilden på denne pojke och förstår lite bättre. Han är inte svensk och har förmodligen ingen svensk mamma eller pappa. Eller har han det? Polisen har gått ut med bild på pojken för att han ska hittas. 

I den röra som har uppstått i landet med alla nytillkomna så kan vad som helst hända. Så är det förstås. Inte försvann 3-åringar förr i tiden bara iförda en tröja och blöjor? Inte vad jag kan minnas. Och varför var inte dörrarna låsta så att denne lille pojke inte kunde gå ut? 

Nu ska jag inte lägga sten på börda och anklaga någon för detta. Det är klart att vi alla hoppas att den lille pojken kommer till rätta. Jag vet hur jag vaktade barnen när de var små. När de badade och när de var ute och lekte i den åldern. Det var så lätt för dem att slå sig eller på annat sätt råka illa ut. I den åldern kan man förstå något rent intellektuellt och göra sig förstådd. Så jag hoppas verkligen att pojken hittas vid liv. 

12:37

Den försvunne 3-åringen är nu hittad död. Han hittades i vatten. Det finns en camping vid vattnet i närheten. Där hittades han. Så sorgligt att detta har hänt. 3-åringar ska ha ständig tillsyn och han försvann vid 17-tiden i går då det absolut var ljust och varmt. Han måste ha gått rätt rakt till vattnet. Så märkligt att ingen brydde sig när en så liten pojke gick omkring ensam. 

Polisen har gått ut med den här bilden på den lille 3-åringen som försvann från Bruksgatan i Ljusne. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar