torsdag 30 juni 2022

Trettio års fängelse för svensken Osama Krayem

 Osama Krayem stackaren har hjärntvättats av imamer och deltagit i IS plus ett eller två terrorattentat. Han lade ut avrättningsfilmer från IS och hyllades av sina vänner och sin släkt. En äkta svensk terrorist helt enkelt av islamistisk sort från Rosengård i Malmö. Det värsta attentatet var i konserthallen Bataclan i Paris år 2015. Han har dömts till 30 års fängelse nu i Frankrike för detta. 

Visst är det märkligt att det knappast går att skilja dessa män åt på utseendet. Alla är de stöpta i samma form, avarten inom islam. Den helvetesversion som säger att det är rätt att döda alla icke muslimer varhelst de befinner sig. Dessa män har fastnat i ord och hjärntvättat sig själva. Det är människors givna frihet att kunna använda sin intelligens också till genomruttna onda dåd. 

Här skrev jag insiktsfullt år 2016 att muslimer inte fick vara individer i Sverige. De stämplades i grupp enligt sin religion och lovades makt och politiskt inflytande av svenska partier enligt sin kollektiva tro. Så behandlades inte andra väljare i Sverige. Miljöpartiet och vänstern rekommenderades i en fatwa av den islamistiske imamen Abo Raad inför valet 2014. Han blev  utvisningsdömd, men kunde inte utvisas. Utan fortsatte sin utgjutelser i Gävles moské. Han lär dock ha lämnat själv i maj i år och åkt till Turkiet. Alla är lika mycket värda i Sverige sägs det. Men så var det inte bara för några år sedan. Muslimer var en finare sort helt enkelt, som skulle rädda Sverige.

Det har svajat betänkligt i synen på religiösa människor eftersom kristna trodde och tror att muslimer har likadan tro som dem själva. Men det finns avarter inom alla religioner och religioner kan utnyttjas av skrupelfria människor till att rättfärdiga terror och mord. Men värst är nog ändå islam eftersom Muhammed var en krigsherre, som hade slavar. Naturligtvis var det inte någon gud som gav honom koranen utan en del av honom själv, som ville ha makt. Allt människor kan hitta på kommer inifrån dem själva. Också religioner. 

Osama Krayem föddes 1992 i Malmö och var son till palestinska invandrare från Syrien. Han växte upp i Rosengård och beskrevs som en lyckad integration genom filmen Utan gränser - en film om idrott och integration från 2005. Det var Aftonbladet som tyckte så. Då var han tonåring, men radikaliserades senare. Så hans öde blev att bli terrorist. Han hade ingen egen vilja utan hjärntvättades. Kan det ha något med hans bakgrund att göra? Släkten kanske?

Tre svenska terrorister varav de båda till höger är döda. Den till vänster Khaled Shahadeh återvände till Sverige och fick vård för sina skador och åkte sedan tillbaka till IS. Det är förbjudet att raka av sig skägget för Muhammed hade ju skägg. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar