fredag 29 december 2023

Den här kvinnan Fariba Vancor har inga lagliga gränser

Tidigare VD Bella Nilsson som är folkbokförd i Sverige som Fariba Juliette Jennifer Vancor hade ursprungligen namnet Isabella Khatibi Ghabagh Tappeh och föddes den 15 december 1969 i Teheran, Iran.  Hon var 16 år när hon kom hit. Hon var en svensk strippa och porrklubbschef och är nu åtalad för grovt miljöbrott på ett 20-tal olika platser i Sverige. Det gäller 200 000 ton avfall. Straffet för detta är högst sex års fängelse. Förmodligen värt det tycker dessa bovar. 

Det här är den värsta skandalen i branschen sedan 1970-talet. Hon hade Think Pink som företag och bor numera på Hornsgatan i Stockholm i en fyrarumsvåning värd kring 8 miljoner kronor. Hon är åtalad tillsammans med sin make Thomas Nilsson. Hon har bytt namn också från Isabella Bella Johansson. 

Som vanligt var många i början så förtjusta i denna vackra kvinna från Iran så hon belönades två gånger med Dagen Industris pris Årets Gasell för sina insatser som lovande entreprenör i sopbranschen. Senast år 2018. Det här är kvalificerade brottslingar som gör allt för att dra in pengar till sig själva utan några skrupler. Samvete vad är det, skulle detta utmärkta par kunna säga. De har lämnat åt oss skattebetalare att försöka ta hand om dessa miljöfarliga sopor på många platser. 

Meningen var att soporna skulle återvinnas, men det struntade bolaget Think Pink i att göra. Så nu lär det kosta kring en miljard att städa upp efter denna "Trash Queen" som hon kallade sig själv. Det får vi laglydiga i Sverige betala. Det finns dumpade sopor i bla Laxå, Skultuna, Eskilstuna, Norrtälje, Huddinge, Uppsala och Botkyrka. I Botkyrka brann soporna i månader och spred lika mycket miljöfarligt i luften som Stockholms trafik under ett år. Sammanlagt elva personer är åtalade, därav fem för grovt miljöbrott. Hon har också tillskyndare som ger henne ordet så att hon kan förklara sig oskyldig. Detta i form av Thomas Sjöberg journalist och författare, som gav henne utrymme i sin podd. Hon är offret enligt honom. 

Denna kvinna har inte denna hårfärg eftersom hon är född i Iran. Men hon byter skepnad som hon har bytt namn. Men nu är det stopp för detta och hennes företag Pink Think har gått i konkurs. Vi andra laglydiga får ta hand om allt. Skärmdump från Aftonbladet. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar