fredag 15 december 2023

Alla muslimer är homofober enligt prisad imam

 Jo nu visar också Salahuddin Barakat, imam i Malmö, sitt rätta ansikte när han blir mycket upprörd över att bidrag till studieförbundet Ibn Rushd har stoppats i Helsingborg, för att de använder studiematerial som framställer homosexualitet som en synd. 

”Lika lite som andra vill bli påtvingade islamiska värderingar vill muslimer bli påtvingade varken prideflaggor eller pridevärderingar” skriver Barakat i sitt inlägg på facebook. Han menar att i princip alla muslimer är homofober om det är att anse HBTQplus handlingar som syndiga. 

”Det kan vara värt att nämna att jag under mitt liv har träffat många icke-muslimer som anser att HBTQ+ handlingar är syndiga. Många utav dem har varit kristna och judar som ibland driver skattefinansierade organisationer eller liknande utan att ha några som helst problem. Att det främst är muslimer som ”undersöks” och hängs ut i tramsmedia säger en del om vad det hela verkligen handlar om”, fortsätter Barakat vidare i en kommentar.

Han rasade också mot Frankrike år 2020 då landet kallades en "islamofob skurkstat". Detta var i samband med att läraren Samuel Paty halshöggs av en islamsk terrorist en vecka senare. Malmö stad har gett Barakat pris för hans arbete för mänskliga rättigheter år 2019. 

Denne imam har studerat islam intensivt i fyra års tid i Jemen. Han är traditionell reaktionär sunnimuslim och menar att den psykiska hälsan mår bra av att fem gånger per dag vila pannan mot marken. Det är en flykt eller en vila menar han att i vara i ödmjukhet och överlämnande inför Allah. 

Men det kan straffa sig att ge sig på Israel, som en turkisk parlamentsledamot gjorde. Hasan Bitmez som var 54 år hotade Israel med att de skulle komma att "få känna på Allahs vrede". Han drabbades då av en hjärtattack och föll ihop i talarstolen i parlamentet. Han hölls vid liv av medicinsk utrustning, men dog två dagar senare på sjukhus. Jag tror dock inte det var någon gud som gjorde detta. 

Här skrev jag senast om Ibn Rushd.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar