torsdag 21 december 2023

Magdalena Andersson skäms aldrig för att ljuga

 Oppositionsledaren har nu ändrat sig om invandringspolitiken också för det var "samhällsklimatet" som gjorde att Stefan Löfven 2015 stod och sade på Medborgarplatsen att hans Europa aldrig byggde murar. Och att inställningen inom socialdemokratin var att Sverige ska vara en humanitär stormakt. Magdalena Andersson skäms inte över att ändra sig totalt om socialdemokraternas politik. Skillnaden är att de inte är rasistiska. Herregud!

Socialdemokraterna har nu kommit fram till att det har varit för stor och generös invandringspolitik i 30 år. Magdalena Andersson påstår helt lögnaktigt att detta var en högerpolitik och att socialdemokraterna som satt i regering de flesta av dessa 30 år aldrig var för invandring. Detta är så häpnadsväckande att alla som har det minsta minne av dessa år aldrig mer borde ta något som helst som denna kvinna säger på allvar. Inte bara s-regeringen utan kändisar av alla sorter drogs med i denna syn på invandringen och det var högsta mode att stå med skyltar som Ingen människa är illegal eller Refugee Welcome. 

Att socialdemokraterna är ett sådant parti som "rycks med" i samhällsklimatet borde vara ännu en varningsflagga för att aldrig rösta på detta parti. De har uppenbarligen inte någon fast linje utan ansträngde sig då för att ta hit så många fattiga människor de kunde för att fortsätta sin politik, som var adekvat under 1900-talet då Sverige var ett fattigt land, trots att vi inte hade varit med i varken första eller andra världskriget. Men inte var någon bra eller folklig politik på 2000-talet. 

Ingen gång har "samhällsklimatet" varit för denna vansinnigt stora invandring, som nu har gjort att vi blir fattigare igen och är utsatta för bedrägerier, skjutningar, sprängningar och mord i en aldrig tidigare skådad omfattning. Detta syns på bilden nedan som är från SOM-undersökningar genom åren. Det var nästan övertag för denna främlingsvänliga opinion 2015, men ändå inte för denna politik som Magdalena Andersson nu säger är högerpolitik. Det var året då Stefan Löfven gjorde allt i sin makt för att få hit 163 000 nya invånare att krama. Inte minst de som kallade sig själva "barn".

Magdalena Andersson tror tydligen att alla är fullkomligt dumma i huvudet som bebor Sverige. Vilken nedvärdering av svenska folket. Rent av rasistiskt! Så märkligt att kvinnor aldrig har blivit några bra statsministrar. Eller kanske inte om de uppför sig som Magdalena Andersson. Hon satt ju med hjälp av en kurd som statsminister om ni minns. Allt för att behålla makten! 

PS. Hon skyllde också på 40-talisterna år 2019 för att skatten behövde höjas. I god efterföljd till andra finansministrar. J-a kärring! Vi är numera bara nio procent av befolkningen. De andra är döda.  DS. 


Den 18 mars 2015 besökte Stefan Löfven de här "barnen" på ett flyktingboende. Han skriver om det på facebook. Men Magdalena Andersson kände naturligtvis aldrig honom. Hon var ju bara finansminister då mellan åren 2014-2021 och hade ingen talan alls. Vilken lögnaktig amsaga när hon framställer detta som något som socialdemokraterna aldrig gjort. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar