måndag 11 december 2023

Ibn Rushd återigen på tapeten

 Jodå jag skrev redan 2015 om Ibn Rushd och sedan återigen i år om detta studieförbund. Nu har även Folkbildningsrådet uppmärksammat att Ibn Rushd har undervisat om att barn kan agas och att homosexuella är en styggelse i Allahs ögon. Plus då förstås att judar är ett hatobjekt. Dessutom använde de information om barnäktenskap, men tog inte avstånd ifrån denna religiösa, politiska sedvänja. Barn undervisas från sju års ålder eftersom det är då de ska börja be fem gånger om dagen. 

Förra året fick detta studieförbund 29 miljoner kronor i bidrag, men nu ska de betala tillbaka hela 146 900 kronor av dessa bidrag. Jag tycker inte att sådana här "studieförbund" ska ha några bidrag alls. Infiltrationen i samhället har varit långvarig av extrema muslimer, som själva har uttryckt att islam är en naturlig del av Sverige. Om vi inte varit så avkristnade som vi är hade folket reagerat mer. Extrema muslimer har gjort sig till talesmän för alla muslimer och socialdemokraterna som alltid vill ha fler väljare har också anammat också detta. För imamerna styr sina församlingar och uppmanar muslimer att rösta på socialdemokraterna. 

Långsamt upptäcker vi att det inte bara är Haglöfs som har anpassat sig till klädesplagg för de nya kriminella för att en hög Spotifychef ryckte i några trådar. Han var släkt med någon på Haglöfs huvudkontor. Dessa nya invånare tar sig in överallt, men välkänt är att Göteborg styrs av en gangsterklan sedan länge och att Södertälje har två gangsterfalanger numera som skjuter på varandra


Här ser ni imamen Ergin Özgem i Fittja moské. Han uppmanade sina medlemmar att rösta på socialdemokraterna år 2022 för detta parti var det bästa för dem. Predikan sker på turkiska och imamen är utsänd av Turkiet och avlönas av denna stat. Böneutrop har hörts där utanför moskén sedan 2013. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar