söndag 31 december 2023

Nej islamister tågar inte genom Emporia i Malmö

 Nä det är inte sant att islamister demonstrerar i Emporia i Malmö. Naturligtvis inte. Vi har inte islamister i Sverige. Har aldrig haft. Detta är enbart människor som är glada och vänliga tomtegubbar som har blivit förledda att klä ut sig. För alla människor är lika glada, vänliga och frodiga som tomtegubbar när det är jul i Sverige. Så har det varit sedan tusentalet och så kommer det att fortsätta. Naturligtvis.

Inte har vi tagit hit islamister för att de ska kunna ta över i landet. Nejdå. Det pågår inte en förvandling av Sverige till ett land där islam tar över och befaller över människor. Nej då. Inte är svenskar ett så icke-seende folk att de skulle låta något sådant hända. 

Nej då nu kan ni somna om igen. Sov så sött! Senare i dag ska ni gå upp och skjuta raketer så att alla djur blir panikslagna. Men inte är det så farligt heller. Det är en rättighet alla människor i Sverige har haft sedan hundratals år - att skjuta raketer och väsnas för att skrämma bort alla onda andar nu på nyåret. Det blir ett riktigt Gott Nytt År nu 2024!

Här skrev jag om den tonåring som sköt en man till döds inne på Emporia. Tonåringar har inget konsekvenstänk. Men det borde vuxna ha. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar