tisdag 10 november 2015

En extrem tidning

UPPDATERAT
Jag brukar köpa Aftonbladet en gång i veckan för de har den bästa TV-tidningen och ett korsord som är rätt okej. Så i dag gjorde jag detta, köpte tidningen. Från första till sista sidan är den tidningen numera extrem. Ledaren säger: Fascism värre än höjt utgiftstak. Vi ska höja utgiftstaket i budgeten och låna till resten nu när det kommer 10 000 nya invånare i veckan. Det är Karin Pettersson som tycker detta. Och som vanligt går hon tillbaka till 30-talet för att jämföra.

Det var nämligen sämre på 30-talet under fascismen. Jovisst det kan jag intyga. Min mamma var sex år då 30-talet inträdde och hon fick ibland gå och lägga sig hungrig och hade spår på tänderna som vuxen av att hon fick för lite D-vitamin när hon var under ett år. Början till rakitis, engelska sjukan, uppmjukning av skelettet. Illa naturligtvis. Börserna världen över hade brakat 1929. Så dåligt är det inte nu. Men i Aftonbladets ledare så ska socialdemokratin rädda landet genom investeringar för sammanhållning. Annars tar fascismen över. Det känns som om det var länge sedan Karin Pettersson skrev den där ledaren. För detta är totalt överspelat. Det har kommit 10 800 asylsökande den senaste veckan så nu väntar vi på att gränsen 11 000 ska sprängas. Men vi måste betala och återigen betala för att inte vara fascister.

På sista sidan i dag lyckas Aftonbladet få ihop fem människor, varav fyra tycker att mer skatt ska vi betala för att klara flyktingkrisen. Visst! Medan den femte, som är pensionär menar att det där får politikerna lösa, men att det är svårt för någonstans måste de ju ta pengarna. En halv avbön. Kändisen i sammanhanget är Stefan Holm, som naturligtvis inte kan säga annat än att det är en extrem situation och då måste vi hjälpas åt. Det är offentligt självmord att säga något annat. Tänk bara på artisten Christer Sandelin som blev paria och utstött för att han skrev på facebook att han ville ha Jimmie Åkesson som statsminister. Han blev av med alla sina 4 000 facebookvänner och när han dessutom klagade på Niklas Strömstedt och hans låt mot fascismen så var det dubbelkört. 

Så det blev bäst för Christer Sandelin att göra offentlig avbön vid skampålen  och säga på facebook att han inte vill ha Jimmie Åkesson som statsminister och inte är sverigedemokrat. Det här är vårt århundrades häxprocess som pågår och själv har jag ett antal gånger sagt att jag inte heller är sverigedemokrat och aldrig kan tänka mig att rösta på dem. Förutom anhängare av politiken till vänster så är det dessa högermän som har attackerat mig här på bloggen. Så varför skulle jag rösta på dem? Men att man får rösta på dem i hemlighet ingår i vår demokrati och de är fortfarande enligt opinionsundersökningar vårt tredje största parti.

Det mest extrema tecknet på den hjärntvätt som har pågått de senaste decennierna av barn och ungdomar i Sverige är ett brottsoffer, 26 år gammalt, som låg utslaget av alkohol och droger på en gräsmatta. En svart man försökte våldta henne. Detta hände den 23 augusti i år och vittnen såg vad som hände och ringde polisen. Dessutom filmades händelsen, men kvinnan kunde inte tro att detta hade hänt utan menade att det var rasister som hade ringt polisen. Ända tills hon fick veta att det fanns en film. Då insåg hon att hon kanske hade fel. Afrikanen döms till ett års fängelse nu och utvisning i fem år. Enligt honom själv kommer han från Gambia. 
16:10
Migrationsverket drog tillbaka sidan som länkas till ovan. De är inte säkra på att siffrorna stämmer, att det kom nästan 11 000 den senaste veckan, och ska återkomma så fort de vet. De ska också söka nödpengar från EU, men eftersom flera länder redan sökt få dessa pengar så vet ingen om det blir något över till Sverige.
11.11.2015
Och här sprider Aftonbladet ren desinformation om hovet och att kungen kan tänka sig att ta emot flyktingar. Det går helt enkelt inte att hyra ut slotten till flyktingar i Sverige. De ägs av oss folket och det är Statens fastighetsverk som har hand om dem. Särskilt Stockholms slott har varit på tapeten, men det finns inte plats där för asylsökande. Det är vårt kulturarv och dit kommer många turister och där arbetar dessutom många. Detta är märklig desinformation som sprids av vänstersinnade. 

1 kommentar:

  1. När AB publicerar intervjuer av fem personer i en spalt går det till så att de intervjua väldigt många och sedan väljer de ut dem som passar in i deras ramar. Någon som tycker lite annorlunda kan man ta med för att det inte ska bli så genomskinligt. På så sätt styr man opinionen och får läsarna att tro att de flesta tycker så som de intervjuade.

    SvaraRadera