onsdag 25 november 2015

Sanna Lundell vill ha en miljon för att föda barn

Det är kravet hon ställer på sin särbo Mikael Persbrandt, som väldigt gärna vill ha ett barn till: en miljon kronor för den inkomst hon kommer att förlora. Det blir säkert mer om hon räknar, för hennes inkomst ligger till grund sedan för slutet av hennes liv. Hon får fattigpension om hon är hemma med barn.

Och hon säger att hon skulle vilja vara som en Waldorfkvinna ifall hon fick ett barn till. Vad hon nu menar med detta. Hon har antagligen missförstått eller intervjuaren. Waldorf är en pedagogik, som inte alls handlar om hemmafruar. Men hon menar kanske Waldorf Astoria-kvinna, en lyxig fru som bor på lyxhotell. Hon har nog inte alla hästar i stallet kanske och lever inte alls som vanliga människor. Hon som är feminist och vänster. Men nu vill hon tydligen leva som rikemansfru i en gammal kvinnoroll. Ingen ordning inombords. Det går åt minst en årsinkomst, säger hon för att fostra ett barn. Ja det går åt mycket mer än så för vanliga människor. De båda har barnen Igor och Lo sedan förut. Sanna Lundell är 37 år.

3 kommentarer:

 1. För att vara en framgångsrik levande organism måste man skaffa sig minst 3 barn därför att då har du återskapat den mängd genetiskt material du består av och litet till. Att bara skaffa 2 räcker inte eftersom alla barn inte förökar sig, statistiskt sett betyder bara 2 barn att du kommer att försvinna över tid.

  Att Lundell nöjer sig med att vara misslyckad är faktiskt hennes ensak. Det är nog egentligen bara bra att vänsterdårar som hon skaffar få barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon har tre barn, Olga också. Det är Persbrandt som är icke framgångsrik enligt dig.

   Radera
 2. Borde inte Igor heta Ivar istället ? Blir roligt att ropa på barnen samtidigt då ...

  SvaraRadera