torsdag 28 januari 2016

Här är misstänkte mördaren av Alexandra Mezher

UPPDATERAT
Han är drygt 1.80 lång född år 2000 enligt uppgift och kommer från Somalia. Han heter Youssaf Kaliif Nuur och har psykiska problem. Någon skulle ta hand om honom på hemmet, men han hann aldrig börja förrän denne yngling fick tag på en kniv och mördade. Han är misstänkt på sannolika skäl för mordet på Alexandra och mordförsöket på en annan pojke på HVB-hemmet i Mölndal. Bilden till vänster är från rätten i dag när han häktades för detta mord och mordförsöket. Åtal ska väckas senast den 11 februari. 
29.1.2016
Och här har också Daily Mail i England upptäckt att det finns massor med unga män, som uppger sig vara barn, men som inte alls är det i Sverige. De tror knappast att den misstänkte häktade mördaren ovan är 15 år. Tidningen menar att eftersom vårt system gör att barn mycket fortare tar sig genom asylsystemet och blir omhändertagna är det naturligt att många ensamkommande män försöker passera som barn. Och att det är förbjudet att ifrågasätta dessa påståenden. Medan vårt grannland Norge upptäckte att 9 av 10 ljög om sin ålder. Bara genom att titta på tänderna. Och Alexandra Mezhers mamma frågar sig varför hennes dotter var ensam med tio barn. I Göteborgs-Posten.
7:50
Polisen i Göteborg berättar nu att omkring fyra utryckningar per dag gäller asylboenden. På flyktingboendena finns problem mellan grupper på grund av till exempel religion. Kvinnliga poliser upplever att de inte tas på allvar på boendena. Trångboddhet, dålig logistik kring boendet, outbildad personal och brist på väktare listas som orsaker till alla utryckningar. Polisens kartläggning av alla bränder på asylboendena visar att de flesta började inne i lokalerna. Fler poliser behövs, men också säkerhet och rutiner på boendena, konstaterar Erik Nord, chef för polisen i Storgöteborg.
14:00
Kring 1 200 incidenter har inträffat sedan oktober på asylboenden i Sverige, enligt DN. Det betyder begångna brott medan hela antalet har varit 5 000 incidenter, där polisen har fått rycka ut. Äsch det var väl inte så farligt. Det betyder väl tio brott per dag? Eller så. Beroende på om de menar att sedan oktober betyder från november eller inte. Lite skit får väl polisen ta nu när politikerna har satt dem i klistret och förresten så har statsminister Stefan Löfven lovat att de ska få resurser, så där 2 500 poliser till under de närmaste åren. Heja Sverige!

För att få någon övergripande modell för vad som händer i världen kan ni läsa det här tidigare inlägget skrivet förra sommaren. Eller det här skrivet för tre år sedan. 

11.2.2016
Youssaf Kaliif bedöms vara äldre än 18 år. Det var för väl att de tog reda på det så att han inte bara får samhällstjänst eller ungdomsvård utan ett riktigt straff för mordet på Alexandra Mezher. Det är Migrationsverket som nu har kommit fram till detta: att mannen på bilden ovan inte är ett barn. Riktigt hur gammal vet man inte ännu, men ett barn är han inte. Tänk Migrationsverket kan ta reda på åldern på människor! Kryss i taket. Åtalet lär komma den 25 februari.
23.5.2016
Åtalet har äntligen lämnats in av åklagaren och Youssaf Kaliif ska ställas inför rätta. Alexandra Mezher dog av ett knivhugg i låret, men hon blev också knivhuggen i ryggen. Det hugg hon fick i låret skar av både artär och ven och hon förblödde mycket snabbt. Fortfarande diskuteras hur gammal mördaren är. För den som ser bilden ovan är det knappast någon tvekan om att han är 18 år eller äldre.
8.8.2016
Mördaren döms till psykiatrisk vård i tingsrätten och utvisning ur riket efter denna vård.

Här skrev jag tidigare om detta. Och här om att barnen själva förhindrade fler mord.

1 kommentar:

  1. Sveriges politiker är dom mest korrupta i hela världen. Dom förstör medvetet Sverige genom att importera kriminella invandrarmän som inte alls "flyr från krig". Dom är ekonomiska migranter och Sveriges politiker är betalda för att förstöra Sverige. Detta är en del av den nya världsordningen. Sverige ska få så mycket kriminalitet att folket bönar och ber om hårdare kontroll. Rösta ut dessa sjuklöveras som gör så att vi svenska kvinnor inte kan gå säkra på gatorna eftersom afghanerna, nordafrikanerna och araberna som bor i Turkiet"flyr för sina liv" genom hela Europa från Danmark till Sverige. Det är ju som bekant krig i Turkiet, Grekland, hela Östeuropa, Danmark. Endast Sverige är fredligt. Har inget att göra med det "flyktingarna" själv säger, att dom vill till det land där dom får mest saker gratis. Mvh

    SvaraRadera