fredag 15 januari 2016

Margot Wallström skyndar sig att katastrofsäkra

UPPDATERAT
Utrikesminister Margot Wallström, som inte alls har begripit hur man ska uppföra sig i nutiden, utan lever kvar i gamla tider med Palestina som älsklingsland som på 70-talet och Israel som hatdito försöker nu klara sig ur knipan att bo i en facklig lägenhet. Hon försäkrar att hon har hört sig för när hon fick den - tillfälligt förstås för hon står i bostadskö eller söker bostad som hon säger - att fackförbundet Kommunal också ger lägenheter till bostadskön, så att alla människor kan få bo i deras hus. Fackförbundets ordförande Anneli Nordström försäkrade henne att så var det. Men si så var det inte. De ger inga lägenheter till bostadskön utan behåller dem själva. För särskilt utvalda. 

Margot Wallström är en av dessa utvalda, som har fått lägenhet genom Kommunal. Och enligt Margot Wallström har Kommunal nu ljugit för henne. Hon har redan sagt upp sin lägenhet för den står för allt hon är emot. Heja Wallström! Rädda det som räddas kan. Vem ska man nu tro och lita till? Ja, inte vet jag. Men att Margot Wallström gör sitt bästa för att katastrofsäkra ser vi. Hon vill ju inte bli av med jobbet för att hon har fått en lägenhet, som inte andra vanliga människor kan få. Var ska hon bo nu då? Hon kan väl låna ett rum hos statsministern när hon behöver? Han bor stort och bra på 175 kvadratmeter. Hon är inte ens skriven i Stockholm. Hon bor väl hos maken i Hammarö?
15:20
Här skriver Expressen om hyckleriet när Margot Wallström försöker framställa sig som en vanlig stackars kvinna, en lantis. Jovisst är hon det. Obs ironi! Ha! Hon är mångmiljonär och skulle ha råd med en villa på Stureplan om det fanns någon att köpa. Hon tjänar 127 000 i månaden som utrikesminister och tillhör den socialdemokratiska adeln. Så tråkigt för Sverige med detta låtasliv som hyreslös. Finansministern Gunnar Sträng hade eget hus i Gamla Stan och ingen missunnade honom det. Han hycklade inte! Han tyckte att han rättvist hade kämpat sig till att äga ett hus i stan. Han bodde i en statarbarack som liten. Född 1906 och hade nödhjälpsarbete på 1920-talet. Han var inte som dagens fespolitiker, som har gjort karriär inom politiken sedan tonåren och sällan har jobbat med något annat och dessutom har tappat kontakten för länge sedan med folket. Själv blev jag själaglad när jag fick veta att jag får nästan 12 000 i pension i månaden i år. Efter skatt. Hurra! Människor lever verkligen olika liv i Sverige. Liknar hur det var i början av 1900-talet. 
16:15
Anneli Nordström håller presskonferens just nu och hon vill inte prata om lögner utan hon anser att Margot Wallström har missförstått den information hon har fått. Margot Wallström har beskyllt henne för lögn, men hon vill lämna känslor utanför presskonferensen, säger hon. Kommunals ordförande Anneli Nordström tänker inte avgå utan det får Kommunal avgöra på kongressen som är i maj 2016 om hon får sitta kvar eller om de vill ha någon annan som ordförande.
19:18
Jodå Wallström betalar 32 kronor i hyra per månad för sin bostad, eftersom hon får ersättning för dubbelt boende och ökade levnadskostnader. Hon bor ju hos maken i Värmland egentligen som jag skrev där uppe. Mycket vill alltid ha mer. Det har hon inte rätt till tycker jag. Så dålig minister som hon är. Dessutom har hon och maken fått undantag för strandskyddet där uppe i Värmland och där har de en bastu vid vattnet ungefär som Peter Wallenberg fick bygga här ute på Värmdö vid vattnet. Margot Wallström fick ett avgångsvederlag på 5 miljoner när hon slutade som kommissionär i EU och hon fick en pension på 1,2 miljoner om året från EU. 
16.1.2015
För övrigt kan man konstatera att denna politikerbroiler kör sitt inlärda beteende, som hon har haft sedan tonåren. Hon har ingen akademisk utbildning utan ha tagit sig fram i livet genom att framstå som rättrådig. Nu är imagen i fara. Att hon hoppar på Annelie Nordström inte bara en gång utan upprepar att det absolut inte kan vara något missförstånd är rätt fult. Hon kunde valt att hålla tyst. Men uppenbarligen gick det inte eftersom hon är så moraliskt förorättad över att systemet inte fungerar. Över att det alltid är bostadsbrist i Stockholm och har varit så sedan jag föddes.
17.1.2016
 Och kärringarna fortsätter sitt kattrakande i offentligheten. Så trist! Nu har Wallström vittnen också till vad som sades. Hon ska få ned Annelie Nordström från piedestalen som ordförande för Kommunal och begrava henne djupt. Lycka till! Gör en offentlig rättegång av detta på en gång och låt folket avgöra vem de mest vill bli av med. Förmodligen bägge. Margot Wallström trodde Annelie Nordström skulle avgå redan i fredags, men tji fick hon. De lever uppenbarligen inte i samma värld och har inte lika rättrådiga värderingar. Eller? I varje fall vill inte Margot Wallström ta konsekvenserna av att hon hade en gräddfil, som ingen vanlig medborgare har. Visst är det ett bra förslag att återigen inrätta något ställe där utrikesministern får bo. Varför låtsas att utrikesministern är en simpel svensk? Utrikesminister Östen Undén som också kom från Värmland hade tjänstebostad i utrikesministerhotellet på Blasieholmen fram till 1962. Går väl att införa igen?
18.1.2015
Jodå statsminister Stefan Löfven har fullt förtroende för sin utrikesminister, vilket då betyder att han godkänner att det finns en politisk adel som har särskilda gräddfiler. Så har det ju fungerat länge nu.
2:38
Skånemoderaterna vill ha en misstroendeförklaring mot Margot Wallström, men hyser inte något större hopp om att få detta. 
15:40
 Och Margot Wallström har besittningsrätt till sin lägenhet. Hon kan behålla den för eviga tider eller byta den till något annat. Jag minns fi:s ledare Gudrun Schyman, som bytte sin lägenhet i Stockholm till en i Skåne för hon hade så långt till flygplatsen från sitt hem gården i Gladsax. Hon fick rätt att byta fast hon hade en gård att bo på. Hon ansågs behöva en hyreslägenhet också. Gräddfilerna är legio i vänsteradeln.
22.1.2015
Såg att Inga-Britt Ahlenius hade uttalat sig om att hon borde varit försiktigare. Att hon hade tappat kompassriktningen. Jo hon har rätt tycker jag. Det är en mycket stor förmån att få en hyresrätt i Stockholm och facket och sossarna har så länge gått i varandras ledband att det har blivit naturligt att få denna lägenhet. För Margot Wallström hade det antagligen varit värre att köpa sig en lägenhet fast det var det hon borde ha gjort. Precis som också vänsterledaren Lars Ohly har gjort. Inget fult i det. Han bor numera på Söder och på Bergsunds Strand. 


Här kan ni läsa om när Margot Wallström satt i Gomorron-TV och förfasade sig över högerkrafterna. Jag spådde klarsynt att hon skulle få en post i regeringen sedan. Och det dessa människor aldrig förfasade sig över var vänsterextremismen. Inte nu heller förstås. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar