torsdag 17 november 2016

Delmon Haffo haffad

UPPDATERAT
Den låga nivån på direktsända inlägget han gjorde idag gör att han får sparken direkt. Han kallade socialförsäkringsministern Annika Strandhäll (s) för ett nedsättande omdöme, nämligen "hora". Oacceptabelt, men inte direkt förvånande kanske kommande från en moderat tjänsteman. Ingen högre nivå där. Delmon Haffo lämnar alla sina politiska uppdrag omedelbart. Han var ordförande för moderaterna i Salem, sydväst om Stockholm. Han bor fortfarande hemma hos mamma och pappa om jag förstår det rätt. Rik familj med tre alldeles nya bilar. Han är bara 24 år gammal, men han borde veta hur man uppför sig i möblerade rum. 
18.11.2016
Moderatledaren Anna Kinberg Batra säger att "I det parti jag leder kallar ingen någon för hora, oavsett vilket parti de är ifrån eller var de kommer ifrån." Jaha? Menar hon att Delmon Haffo har dåliga rötter? Eller att han har hoppat runt bland partierna för att göra karriär. Vem vet.
16:50
Utrensningen pågår Per Nilsson som var chef för Delmon Haffo har blivit omplacerad och får inte hand om någon personal. Han ska jobba med analys och opinon. En person som skrattade får sparken och tre andra som också skrattade får varningar. Varför det hela lades upp på internet överhuvudtaget är oklart, men det var teknik som skulle provas. Sägs det. Ja man kan ju säga testing eller något istället för att svära och förolämpa. Kanske behövs en manual för detta?


Här är Delmon Haffo strax efter att han har svurit och förolämpat
i direktsändning. Glad och lycklig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar