söndag 6 november 2016

Någon skrek "gun"

UPPDATERAT
Så enkelt störs ett amerikanskt valmöte med Donald Trump. Risken att bli skjuten är påtaglig och verklig i detta USA där clownerna har tagit över. Det behövs bara att någon får för sig att skrika "gun" så förs Trump av scenen av sina säkerhetsvakter. Det ska bli så skönt den 9 november för då är äntligen den här kampanjen över också i svenska medier. Hysterin kring vem som blir president har varit stor. Men eftersom presidentämbetet numera inte alls är såsom det var tidigare så blir det svårt även för Hillary Clinton att sitta på posten. 

På TV går nu samtidigt i History Channel en serie över alla presidenter, som har suttit där i USA sedan landet blev en sammanhållen enhet. Det har varit många och långa turer, där presidenten inte har kunnat bestämma som han har velat många gånger. Det är så många miljoner som ska hållas ihop under denna enda människa. Och vad betyder valet för oss? Inte så mycket. Vi är mer beroende av hur det går i vår närmaste omvärld. Men de som har aktier kan oroa sig, precis som de borde göra annars också. Men oftast är det bäst att sitta still i båten och inte göra så mycket. Medierna hetsar vår oro för det tjänar de pengar på. Så ta det kallt. Världen kommer att bestå även den 9 november vem som än vinner i USA.

Det var Austyn Crites 33 år som orsakade kalabaliken genom att hålla upp en skylt där det stod "Republicans against Trump", men när dessutom någon tyckte sig se ett vapen på hans mage så uppstod panik. Alla runtomkring kastade sig över honom. Han trycktes ned och FBI och polis från Reno tog hand om honom och förde honom bakom kulisserna till en toalett där han muddrades innan han fördes bort från lokalerna. 
16:49
Så rapporterar CNN att Clinton tar ledningen i Florida i förtidsrösterna. Och i Nevada ligger Clinton också bra till, enligt ABC News. Tacksamt, men än är det inte klart. Och ifall Clinton nu skulle vinna så släpper Trump loss helvetet. Han kommer knappast att godkänna valet då.
21:53
Så meddelar FBI att det inte finns någon grund för åtal mot Hillary Clinton, en inlaga i valkampanjens sista skälvande dagar. Halleluja!
Donald Trump föses av scenen när någon ropar "gun" i Reno. 

2 kommentarer:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=uURZiipri54

    http://www.metrolyrics.com/gun-lyrics-john-cale.html

    "When you've begun to think like a gun
    The rest of the year has already gone"

    SvaraRadera