måndag 6 maj 2019

Äntligen en kunglig baby!

UPPDATERAT
Nu har hertiginnan Meghan börjat föda sitt länge efterlängtade kungliga barn. Det var lite svävande först när det skulle födas. I april eller början av maj har hon sagt och då är det väl dags nu. Och det är rätt hemligt nu också. Men vi lär få veta så småningom. Vore väl kul om barnet såg ut som Meghan. Hon är den första afrikansk-amerikanska vanliga kvinna som har tagit sig in i engelska kungahuset. Men det var väl dags för något sådant. Till slut. 
15:28
Prins Harry ställde in en resa han skulle ha gjort den här veckan. Han befinner sig vid sin hustrus sida. Oklart dock var någonstans denna baby föds. Kanske är den redan född eftersom hon började med värkarbetet i den tidiga ottan i morse. Och bilderna är från Windsor Castle på Sky News. En hemmaförlossning? Buckingham Palace har meddelat att snart så kommer ett tillkännagivande eller en kungörelse. Spännande!
15:44
Jo det blev en pojke och han föddes i morse vid halvsex och prins Harry framträdde och berättade själv om detta. Det var en hemmaförlossning och både barn och mamman mår bra. Pojken vägde drygt 3 kilo. Helt normalt. 
7.5.2019
Det blev en förlossning på sjukhus eftersom Meghan hade gått en vecka över tiden. Hon forslades iväg till sjukhus med sitt säkerhetsteam. Förlossningen sattes igång och värkarna började och prins Harry var med hela tiden. Eftersom hon är 37 år och det var första barnet var en hemförlossning inte det bästa. Men nu gick allt bra.
9.5.2019
De kallar den lille killen Archie Harrison. Jag trodde det var ett skämt när jag läste det. De kommer aldrig att låta honom bli kung. Den saken är klar. Archie är verkligen inget kunganamn. Och Harrison är det bara Harrison Ford som får heta, tycker jag. Han är döpt efter en seriefigur eller möjligen en TV-serie. Men okej pappa heter ju Harry så då kan väl sonen heta just Harrison. 
11.5.2019
Archie kallades prins Harrys "commanding officer" i armén och det kan vara efter honom denne baby fått namnet. De båda blev mycket goda vänner under den tid prinsen spenderade i Afghanistan och i Lesotho.
Här är då den nye lille kungligheten. 
Han ser en smula brunare ut än helt vita barn. Kul!
Och föräldrarna ser genast lite mer mogna ut. Bra!Prins Harry kunde inte sluta le när
han framträdde och berättade om sin son. Sky News har Breaking News
för här kommer det en ny kunglighet. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar