onsdag 1 maj 2019

En 22-årig thailändare häktad för barnvåldtäkt

UPPDATERAT
En flicka på väg till skolan våldtogs av en thailändare som tidigare har begått våldsbrott och onanerat framför en skolklass. Han angrep i slutet av 2017 en gravid kvinna med järnrör och misshandlade henne. Hon klarade livet bara genom att hon skrek och andra kom till hennes hjälp. Han fick ett års fängelse för han var så ung och han dömdes inte till utvisning. 

Nu är han mycket ångerfull enligt advokaten och har erkänt våldtäkt, men inte grov sådan. Han dömdes förra året i april till ett år och tio månaders fängelse och var således fri att begå den grova våldtäkten mot den minderåriga tonårsflickan. Detta hände i Länna i Huddinge vid åttatiden på morgonen för en vecka sedan när hon var på väg till skolan. Han var maskerad och gav sig av på moped efter våldtäkten. Mannen är häktad på sannolika skäl för grov våldtäkt. Han blev fri i början av april från fängelset och var villkorligt frigiven.
12:01
Enligt Aftonbladet har han aldrig skött sig särskilt bra. Inte ens i fängelset. Redan 2014 rånade han en annan på hans mobil. Han har hela tiden misskött sig i fängelset, varit aggressiv och inte haft någon impulskontroll. Han har dödshotat personalen. Han har missbrukat. Han har gjort Hitlerhälsning. Varför är han fortfarande kvar i Sverige? Är det för att vi har lovat ta hand om honom livslångt?
Den här mannen våldtog en skolflicka.
Faksimil från Polisen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar