söndag 12 maj 2019

Kvinna i 80-årsåldern våldtagen av 25-åring

UPPDATERAT
Det är ingen måtta på våldtäkterna i Sverige. Inte ens 80-åriga damer får vara i fred för hemtjänstpersonal. Nu misstänks en 25-åring som jobbade inom hemtjänsten ha våldtagit en 80-åring. Sådant kunde inte hända tidigare för då hade vi inte sexdårar som var anställda i hemtjänsten. Han jobbade således för att ta hand om kvinnan. Inte våldta henne! Han är nu anhållen för våldtäkt efter att först ha varit efterlyst i sin frånvaro. Mannen är förhörd och ska fortfarande sitta anhållen efter detta. Detta ägde rum i västra Stockholm. Vilken skräckupplevelse för den gamla damen! 
13.5.2019
På ett boende för äldre i Västsverige tros ett mord och två mordförsök ha inträffat. De gamla har fått medicin de inte skulle ha. En man dog av detta och två kvinnor blev sjuka. De tre bodde på samma avdelning på boendet. De har fått insulin så att de har blivit medvetslösa på grund av lågt blodsocker. Det är Sahlgrenska sjukhuset som har anmält detta.
14.5.2019
Mannen, som sitter anhållen, kommer från Eritrea och det var kvinnans släkting, som anmälde händelsen till polisen efter att kvinnan hade berättat om övergreppet. Mannen kom hit 2013 och fick uppehållstillstånd år 2015.


Så här ser 80-åringar ut.
De ska tas om hand och få hjälp
Inte utsättas för våldsamma män.
Bedrövligt!
Faksimil från Google. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar