onsdag 23 februari 2022

Det 13:e skjutna mordoffret i Sverige syrian från Södertälje

UPPDATERAT

 Ja ibland är verkligheten större än någon fantastisk författare kan hitta på och skriva i en bok. En syrian blev skjuten och mördad i Södertälje i går i en bil tillhörande en polsk SD-kvinna. Varför satt han i den bilen? Han hade förmodligen lånat den av dottern i familjen. Och varför skulle inte denna bil lånas ut till honom som var efterlyst av Interpol för några år sedan? Han blev det trettonde mordoffret som blev skjuten i år. 

Det var förmodligen en hämnd nu igen för någon oförrätt i gangsterbranschen. På sjukhuset måste polisen vakta, för att så många försökte tränga sig in där. För han levde ett tag kanske, fast sju skott hade avlossats mot honom. Medier har frågat SD-kvinnan varför han använde hennes bil, men inte fått något svar. Hon skulle återkomma i dag. Hemma hos henne finns en dotter och en son i 20-årsåldern. Är alla ungdomar indragna i kriminella nätverk mer eller mindre i Södertälje? Den skjutne hade en central roll för yngre i Södertäljenätverket, som är ett syrianskt kriminellt nätverk. 

15:58

Jodå det var en vän till Beata Milewczyk som hade hennes bil. Fast de hade köpt den tillsammans och hade beslutat att sälja den nu. Hon hade inte en susning om att han tillhörde Södertäljenätverket. Så klart!

25.2.2022

Beata Milewczyk lämnar alla politiska uppdrag. Det blev för magstarkt att hon umgicks med mordoffret som var en medlem i Södertäljenätverket. 

 Det här är SD-kvinnan Beata Milewczyk (sd) vars Audi användes av den kriminelle syrianen, som blev skjuten nu senast i Södertälje. Varför är frågan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar