lördag 19 februari 2022

Nu måste vi vaccineras livet ut

 Ja dit har vaccinindustrin fått oss nu att vi måste ta ständiga doser med vaccin mot covid för annars blir vi sjuka fast vi har tre doser redan. Men hur ska nu staten, regionerna och kommunerna få oss att ta dessa doser? Själv är jag inte vaccinerad alls mot covid och har inte varit sjuk sedan januari 2020 då jag eventuellt hade denna sjuka. Blev nekad vaccin, när jag ville ha för det var inte min tur. Då tappade jag lusten att ta sprutor. 

Denna hysteri kring en pandemi har inte tagit död på fler än andra sjukdomar, men de har glömts bort i hastigheten. Nu när det var sjukvårdsindustrin, som kunde tjäna stora pengar. Även bluff förekom förstås. Som det alltid gör när det finns en pengahög att samlas kring. 

Eftertankens kranka blekhet drabbar snart världen och denna globala industri som Kina startade genom sitt ständiga skickande av nya influensor till hela världen måste väl någon gång få ett slut? Nej, säger experterna, för ständigt måste vi utveckla den medicinska industrin och olyckshändelser kan hända. Vare sig virus muterar hos djur eller i laboratorier. Och sedan förs över till människor. 

Vaccinerade per åldersgrupp mot covid till och med vecka 6 2022. Men det räcker inte. Alla måste vaccineras ständigt för även människor med tre sprutor blir sjuka nu. Det hjälper inte när viruset muterar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar