fredag 4 februari 2022

Statsministern fick köra PR-kampanj

 Nu ska socialdemokraterna samla ihop valboskapen inför valet i september. Statsminister Magdalena Andersson fick köra PR-snack i båda morgonprogrammen i SVT och TV4 i dag. I TV4 fick hon åtminstone frågan kring de hundratals miljarder som har funnits att ge i bidrag till människor i Sverige under denna pandemi. Hur ska detta nu kunna betalas? Ja tänka sig då sade statsministern att de har varit så sparsamma tidigare så det fanns resurser. 

Hon som alltid tidigare har klagat på hur dyra pensionärerna är, en fortsättning på klagomålen mot 40-talisterna. Och hur viktigt det var att spara på pensionärerna. Men nu har ett antal pensionärer dött, fler än vanligt och dessutom de extra sköra, som var kostsamma för sjukvården. Så då finns det naturligtvis hur mycket pengar som helst! Är det inte så?

Men sådana svåra frågor fick hon förstås inte utan hon fick breda ut sig. Inga svåra frågor om skattehöjningar. Nu ska socialdemokraterna ta makten på riktigt genom att också härma sverigedemokraterna. Jag ska aldrig mer rösta på sossarna! Det har jag gjort tillräckligt i mitt liv. 

Här skrev jag 2019 om Magdalena Andersson som återigen klagade sin nöd över de dyra pensionärerna. Det saknades 90 miljarder sade hon då för att ta hand om alla åldringar år 2026. Men detta var naturligtvis före pandemin. Fy fan rent ut sagt!


Statsministern fick breda ut sig i morgonprogrammen, men ställdes naturligtvis inte till svars. Inga svåra frågor, utan bugande inför makten. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar