torsdag 6 oktober 2022

Amara tror hon ska kastas ut ur Sverige

De hatande demagogerna har skrämt de som invandrade till Sverige och dessutom blev svenska medborgare. För nu ska alla kastas ut ur Sverige som har kommit hit. Så långt har propagandan gått mot den regering, som ännu inte har tillträtt. Så att Amara, som Jan Emanuel Johansson känner sedan sin tid som anställd på ett behandlingshem, har gått på detta prat om att nu är det 30-tal igen fast värre i Sverige. Alla utifrån kommande är totalt ovälkomna nu tror hon och hon är rädd för att inte få stanna i landet. Fast hon har bott här i årtionden. 

Så här skriver Jan Emanuel Johansson i sin gästkolumn på ledarsidan i Göteborgs-Posten: 

"Det är en tragisk ironi att det är samma godhetssignalerande gäng som säger sig vilja rädda miljön, ha jämlikhet och fred som är de mest frekventa utövarna av hatets, motsättningarnas och smutskastningens retorik. 

Detta genomgående från avgående partiledare, twittrande avsatta ministrar, panikslagna ledarskribenter och kulturpersonligheter som känner hur deras makt att döma andra håller på att rinna dem ur händerna."

Dessa makthavare tar heller inget ansvar för smutskastningen de har spridit i samhället, menar Jan Emanuel, utan det måste vi andra göra. Vi måste berätta att det har inte gjorts något maktövertagande med märkliga medel, utan det är vanliga svenskar som har tröttnat och använt sin rösträtt i ett demokratiskt samhälle. Sverige är fortfarande en demokrati. Många har helt enkelt bytt parti för att få någon ordning i Sverige. För den tidigare regeringen har bara använt fina ord, men inte gjort tillräckligt i verkligheten. 

De som har flytt från förtryck på riktigt har detta inpräglat i sina själar på ett traumatiskt sätt och blir förstås rädda när vänsterpropagandan nu säger att Sverige är likt deras tidigare hemländer ett fascistiskt land. Enligt deras erfarenheter är detta möjligt. Skräm inte ihjäl dessa människor! Sluta  nu med propagandan. Men det lär inte göras förrän vi ser att den nya regeringen verkligen genomför det som behövs för att ena Sverige igen. 

Nej de här båda har inte återuppstått i Sverige. Så det som hände i valet var bara att människor hade tröttnat på de regerande partierna och ville ha en förändring på riktigt i landet. Sverige är fortfarande en demokrati.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar