fredag 28 oktober 2022

Ormen är hittad!

UPPDATERAT

 Ni vet väl vilken orm som är hittad? Den enda orm det talas om i nyheterna. Jodå den befann sig i en vägg och ska tas fram under dagen. Vi kan enas kring detta för alla vet att kungskobror är farliga. Och dem vill vi inte ha lösa i naturen. Även fast dessa ormar inte kan leva här när det blir kallt. 

Det finns inte mycket vi kan enas om numera i det här landet eftersom det har blivit mångkulturellt och ingen kultur får övertrumfa någon annan. Men att giftormar är farliga är helt klart och ingen skulle säga emot varken i politiken eller annorstädes. Det går inte att tillämpa vare sig feminism eller könsbyte på giftormar. Det här är en hanne speciellt inhämtad för att det ska bli fler giftormar i Skansens terrarium. Men nu måste väl de ljumma lamporna bytas? Så att inte detta kan hända fler gånger. Tidigare lampor var mycket varmare, men numera ska alla lampor vara lågenergi. Inte så bra när man har hand om giftormar. 

11:09

För övrigt har Nobelstiftelsen hittat ännu en orm i paradiset: Irans ambassadör, som nu inte heller är välkommen till den fina middagen i stadshuset i Stockholm. Stiftelsen består av en privat organisation, men utnyttjar svenska skattebetalares ynnest genom att ha sin middag i stadshuset som Stockholms stad äger. Och de utesluter fortfarande 20 procent av väljarna genom att inte vilja ta in "ormen" Åkesson i sin krets. Märkligt beteende. Det finns fler länder att porta från festen, men det klarar de väl inte i år.  Vad sägs om vänsterpartiet? Kanske dags att porta? Att vifta med PKK-flagga är inte så populärt i Turkiet. Lär hindra Sverige gå med i Nato. Och Bo Broman som är ordförande i Riksbanksfullmäktige är också sd:are ska han också portas?

30.10.2022

Den farliga ormen tyckte det var bäst att återvända dit han kom ifrån. Så då blev han sedan satt i arresten så han inte skulle smita igen. 



Det här är inte en giftorm utan en snok. Har sett en sådan i somras, men flera överkörda. Var nog ett bra ormår precis som för andra djurungar i år. Trodde det var en pinne först, men sedan rörde den på sig och försvann in i vegetationen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar