tisdag 15 november 2022

Koppla av!

 Folk var så stressade när jag var och handlade så jag undrade om det redan var fredag. Men nej det är fortfarande tisdag. Det är alltid bra att koppla av och det skulle jag väl ha sagt till mannen, som trodde jag hade försvunnit från min kundvagn när jag bara sträckte mig efter en tidning. De har placerat dem längre bort nu. Dock hann jag hejda honom innan han gick före mig. Kanske fel? Borde väl ha släppt förbi honom när han var så stressad? Kanske var jultomten? För han hade vitt hår. 

Inte lätt att veta hur man ska uppföra sig, men alla är trötta i den Icabutik där jag handlar för de bygger om allt. De har hållit på i veckor. Går inte att hitta något alls längre. Svårt att begripa varför de gör detta. För att förvirra kunderna? Jag handlar där på tisdagar, för då är det pensionärsrabatt, men annars undviker jag denna affär numera. Var mycket bättre innan de började göra om allt och flytta på saker och ting så man inte hittar. Den var trevlig förut, men nu känns det som om det bara handlar om pengar. 

Själv kan jag koppla av så fort jag har lämnat denna affär, för mer handlar jag inte, om jag kan låta bli denna vecka. Har fortfarande inte fått något bostadsbidrag från staten, som jag har bett om sedan januari i år. De har väl inte tid med lilla mej på Pensionsmyndigheten, men jag tar en kaka och lite kaffe och kopplar av. Alla de svåraste problemen slipper jag som pensionär. Ska bara uppföra mig ordentligt resten av livet också. Precis som jag har gjort hitintills. God förmiddag på er och ifall vi inte ses så god eftermiddag och god kväll också! 

Den här stora enen skyddar mitt lilla, lilla hus. Det är så skönt med grönt på vintern. 
Det här är en rumsen, men den trivs än så länge bra utomhus på trappen. Ska försöka få den att övervintra. Så fin ljus färg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar