onsdag 2 november 2022

Tove är hittad!

UPPDATERAT

Det måste vara Tove som har hittats avliden. Polisen ska hålla pressträff i kväll klockan 21. Så sent hålls väl inga pressträffar. De båda häktade är omhäktade i dag. Kanske har det fått någon att prata? Här skrev jag tidigare om detta fall med Toves försvinnande och de båda häktade. 

21:01

Polisen bekräftar att det är Tove som är hittad. Ingen dödsorsak ännu. Behövs obduktion. Inga andra personer än de båda som sitter häktade är misstänkta i fallet.

3.11.2022

De båda misstänkta heter Johanna Jansson 19 år och Maja Hellman 18 år. Så svårt att begripa hur detta har kunnat ske. Är det den senaste avarten av feminismen att kvinnor ska kunna mörda också? Johanna Jansson flyttade till sin lägenhet i år i juni medan Maja Hellman bor med sin familj, mamma, pappa och bror. Vila i frid Tove!

21.11.2022

Jo den yngre Maja skyller mordet på Johanna. Och så kan det förstås vara. Men vi får väl se hur alla turerna nu ska gå. Bråk medförde att de skulle prata hemma hos Johanna. Och där hände något konstigt. De båda misstänkta är inte allvarligt psykiskt störda utan är helt vanliga förnuftiga kvinnor. Kan man tro det? Så säger åtminstone den undersökning som de har gått igenom. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar