tisdag 1 november 2022

Johan Rockström varnar för 27 centimeters höjning av havet

 Johan Rockström fick framträda i SVT:s klimatpropaganda apropå att FN nu ska ha sitt årliga klimatmöte i november. Havsnivån ska numera höjas med 27 centimetrar inom 100 år, men vi är illa ute ändå. För vi förstör hela jorden med vårt användande av bilar och annat. Jo inte så märkligt när människan är den art som har tagit över planeten och numera är kring 8 miljarder invånare. 

Men ingen vågar riktigt säga att folkökningen är boven. För naturligtvis ska människor få föröka sig fritt och så mycket de vill. Att det inte går ihop ekonomiskt och att det gör att Afrika inte på länge har klarat stora delar av sin befolkning utan är beroende av ständig hjälp från Västvärlden ska vi tala tyst om. Och att folken (läs männen) dessutom försöker fly undan de märkliga regimer som finns fortfarande på olika håll i Mellanöstern och även i Afrika om detta ska vi tiga. 

Allt ska skyllas på de vita män, som har utvecklat tekniken så att vi har kunnat föda en stor befolkning på jorden. Och den medicinska utveckling, som gör att vi kan klara sjukdomar, som förr var dödliga. Även om länder måste stängas ned när det kommer pandemier från Kina. Det rycker i alla klimattrådar, men ingen vill se elefanten i rummet. Den som växer sig så stor snart att själva rummet förstörs. 

Nej vi ska inte hindra människor från att föröka sig, för dessa personer kan användas av olika länder för att utnyttjas i yrken som de vita männen inte längre vill ha. Och kvinnorna kan bli städerskor eller användas sexuellt av männen. Och männen kan importeras och sättas i etniska områden, där de får skjuta ihjäl varandra när de slåss om knarkmarknaden. 

Självklart går vi mot ännu större motsättningar på denna planet mellan människor, när det inte finns någon gräns alls för denna ökning av befolkningen. Och kriget i Ukraina ska vi väl inte ens nämna i sammanhanget? Det är ju följden av att en man har blivit galen av makthunger nu igen. Så går 30-talet igen fast vänstern trodde att det skulle bli exakt som på 1930-talet. Nej det blev det tidigare kommunistiska Ryssland, som blev boven i sammanhanget. Svårt att ställa om för vänstern. 

Och under tiden så fortsätter allt att läggas på klimatet för ingen kan ju undkomma detta. Det går att skrämma ihjäl den yngre generationen. Så typiskt då att de båda omhändertagande kvinnorna i släkten inte orkade längre utan tog livet av sig själva. De hade väl sett för mycket av eländet runt sig för att vilja leva längre. Den yngsta av dem var nästan färdig med sin specialistutbildning som sköterska, men valde att lämna jordelivet istället. Tyst för guds skull! Det handlar om klimatet och att isarna smälter. Inte om något annat. 

SVT:s Morgonstudion tuggar på i sin klimatpropaganda med Johan Rockström. Jo vi kommer alla att drabbas av 27 centimeters höjning av havet inom hundra år. Jaha. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar