måndag 7 november 2022

Margaux Dietz är ett offer för vloggen

 Hade aldrig hört talas om denna 32-åriga kvinna förrän nu när hon är på allas läppar, som det nya hatobjektet. Hon har lagt ut en film på en vlogg på en blodig man utanför sin dörr och skickat ut sin 5-årige son för att peta på honom plus någon som filmar denna scen i trappen. Vem som har filmat denna ofattbara scen är osagt. 

Tyvärr så företräder hon den omänsklighet som kan breda ut sig hos någon som är född i Saltsjöbaden och som aldrig har begripit något alls om livet. Hon är nu mycket omskriven och har fått annonsörer att säga upp bekantskapen. Hon får löpa gatlopp helt enkelt, som så kallad influencer. Vet inte riktigt vad detta är i dagsläget, men kanske någon som trots gammelmedierna blir en inflytelserik person utanför denna sfär. 

Har hon blivit döpt och konfirmerad? Eller är hon utan sådan påverkan och helt enkelt född omänsklig och aldrig korrigerad? Ju äldre jag blir desto mer lutar jag åt att människor är som de är. Det går knappast att påverka dem särskilt mycket. De går sin väg genom livet som de är om de inte som i det här fallet får en riktig smäll av omgivningen. Då kan poletten trilla ned till slut. 

Vi får väl se hur det går. Men hennes uppträdande är precis som man tänker sig någon som står så högt över kreti och pleti att en annan utslagen människa bara är ett paket man kan skratta åt. Det yttersta tecknet på detta uppförande är annars vad som har utspelat sig och utspelar sig varje dag i Ukraina för att Putin aldrig har kunnat begripa vad livet egentligen handlar om. Denna sorts människor tror det handlar om makt. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar