torsdag 22 februari 2024

Här grips Foxtrotmannen på Arlanda

 Robin Hedman Johansson misstänks för att ha mördat två 14-åringar. Han greps nu när han kom till Arlanda. Han har hållit sig undan polisen, men vill nu förklara sig och kom frivilligt. Han var internationellt efterlyst. Han anses ha varit drivande i kriminellas våldsvåg för Foxtrot och att ha beordrat två 17-åringar att skjuta mot Bandidos lokal för att "smälla hela skiten i luften". Här är 31 år och har registrerats som utvandrad den 29 november förra året. Men nu kom han tillbaka till Sverige, kortvarigt, kan man tänka att han tror. Flyget kom från Dubai. 

Han var också medåtalad för mord på ordningsvakten Fredrik Andersson som sköts i Delta gym 2022. Han frikändes dock då. Nu ska han väl prata sig ur och bli fri från anklagelsen att ha mördat Mohammed och Layth, som hittades mördade i Nynäshamn respektive Upplands-Bro förra året. De dog för att de inte ville genomföra ett kriminellt uppdrag. 

Här grips kriminelle Robin Hedman Johansson på Arlanda. Han överlämnar sig till polisen för att bli frikänd från morden på två 14-åringar. Han har lyckats med det förut att bli frikänd från medhjälp till mordet på ordningsvakten Fredrik Andersson 2022. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar