lördag 10 februari 2024

Socialdemokraterna skadade av Magdalena Andersson

UPPDATERAT

 Hur kan Magdalena Andersson gråtande försvara Jamal El-Haj i riksdagen och nu i går hålla med Skånefalangen om att nu måste El-Haj avgå som riksdagsman. Så trist spel för gallerierna med islamister. Denna heliga religion islam som måste försvaras till varje pris. Ända tills det inte går längre för El-Haj hade försökt att påverka Migrationsverket i ett asylärende för att få hit en riktigt gammaldags imam. 

Tyvärr har kvinnor inte visat sig vara de bästa partiledarna. Särskilt inte när de som Magdalena Andersson går på enbart känslor och tror på Jamal El-Haj utan att kolla något alls. Särskilt det där om att 36 släktingar strök med. Hon blev tydligen en muslimsk underordnad kvinna själv i det ögonblicket. 

Vad ska den stackaren El-Haj nu göra när han inte längre får vara riksdagsledamot? Men han kan ju alltid vara en politisk vilde och fortsätta att stödja alla extremister. Det vore väl en rolig extra belastning i nästa val för socialdemokraterna. 

12.2.2024

Jo nu har El-Haj bestämt sig. Han sitter kvar som riksdagsman och politisk vilde. Han lär ryka då 2026 vid nästa val. Tack och lov får han inte någon strategisk betydelse. Inte i klass med Kakabaveh, som kunde köra utpressning mot förra regeringen. 

11:58

Och Nyans hänger på och försöker övertala El-Haj att stå dem bi i riksdagen. 

13.2.2017

Socialdemokraterna kände till denna asylpåverkan hos Migrationsverket redan 2017. Men de hade inte detaljerna klara för sig och El-Haj kunde enkelt bortförklara vad som hade hänt då. De visste inte att det rörde sig om en konservativ imam då. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar