måndag 7 oktober 2024

Den ofattbara massakern 7 oktober

 UPPDATERAT

Det var det värsta våldsdådet och massakern sedan andra världskriget mot judar då för ett år sedan. Kring 1 200 människor mördades och kring 250 togs som gisslan. Och sedan dess har det visat sig att palestinierna genom mer än 50 års propaganda i Sverige absolut har större delen av vänstern här på sin sida. Se försvaret av islamisten Jamal El-Haj när Magdalena Andersson grät i riksdagen. Demonstrationerna i går och i dag handlar mest om palestinierna. 

Judarna är förföljda och slåss för sina liv, som de alltid har gjort när de inte bara har utrotats. Eller tvingats bort. Hamas är skyldiga till sina medborgares död eftersom målet är att utrota Israel och de bryr sig inte om med vilka medel. Denna totala inlåsning i ett terrortänkande är som att vara besatt av ondska. Att låta sig styras av ett andeväsen vid namn Allah och tro att detta är vad denne gud vill: utrota ett folk. Och inte inse att det är människor som hatar judar och inte någon gud.

 Islam är ett hopplock av både judarnas tro och kristendom. De båda religionerna föregick islam. Tills Muhammed kom som hade tagit emot ord från Allah direkt. Och denna religion skulle kriga för att få makten. Krig har alltid lockat en del av mänskligheten. För att skaffa makt. Jihad är en strid mot islams fiender och är en religiös plikt, vilket omnämns flera gånger i koranen.

15:05

Barnen i Iran hjärntvättas till att tro att judar är ondskan själv. Det berättar Rashid Farivar här. 



Här är några som drabbades då den 7 oktober på Nova Music Festival när de bara ville roa sig och vara lyckliga. Här är berättelsen om detta. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar