måndag 14 oktober 2024

Ett bröllop mer omskrivet än de kungligas

Ja tänka sig inte trodde Jimmie Åkesson att hans bröllop skulle bli mer omskrivet än vilket som helst i det kungliga familjen i Sverige. Men så blev det och ännu har inte medierna tystnat om det förfärliga att en mc-knutte besökte hans bröllop efter att det gamla samboskapet gick åt skogen. För ex-sambon hade den dåliga smaken att umgås med denne inte helt oskyldige mc-gubbe. Och hon var ju bjuden. Dessutom var hon gift med denne fördärvade man. Så bland 800 gäster så fanns detta nästan kriminella par.

Inte blev det så stort rabalder om att socialdemokraterna lurade gamlingar på pengar i ett lotteri i åratal eller när de var korrupta tillsammans med gangsters i Botkyrka eller när Magdalena Andersson stod och flinade tillsammans med den kriminelle rapparen Thrife, som var ledare i Dalennätverket. Eller att vänsterpartiet är antisemitiskt med flera medlemmar som hatade judar. Det är ju bara rätt och lagom nu när Israel för krig mot Hamas och Hizbollah. Alla ska stå på muslimernas sida och kräva "from the river to the sea". 

Jimmie Åkesson får akta sig nu när det inte alls är val ännu i Sverige, men vänta bara. Finns säkert något mer att gräva upp närmare 2026. Det är ju nästan 20 procent som röstar på detta parti, som enligt vänstern är på väg mot nästa världskrig nu för allt ska upprepas från förra århundradet. Det är ett mantra som länge har upprepats. Fast "no pasaran" fick en ny betydelse när Ryssland anföll Ukraina. Tidigare så var det inbördeskriget i Spanien det gällde år 1936. 

Historien utspelar sig inte alltid på samma sätt utan ändras lite efter hur människor tänker och hur makten vill ha det. Och vänstern känner sig uppenbarligen mycket hotad eftersom alla är på och hoppar på Jimmie. Oupphörligen. Så gör man för att allt annat ska glömmas av skandaler i andra partier. Och alla ska känna sig trygga med socialdemokraternas mer än 30 procent av rösterna. Det får absolut inte ändras. 

Om nu Jimmie Åkesson skulle misslyckas med detta äktenskap och vilja gifta sig igen, så är det nog klokt att inte göra så stor sak av det. Vem sjutton har råd med 800 gäster mer än en gång? Prinsessan Madeleine hade inte fler än kring 600 gäster på sitt bröllop. 

Jimmie Åkesson med sin brud i prinsessklänning. Matilda Kärnerup heter hon och är hans egen prinsessa har han sagt. Det är 16 års skillnad i ålder mellan dem. Hon är den yngre. Bara 29 år. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar