söndag 6 oktober 2024

År 2032 är gängen i Sverige besegrade

 Statsminister Ulf Kristersson säger att målet är att besegra gängen till 2032. Ska bli roligt att se, om jag nu själv hänger med så länge. Detta med gäng i Sverige är ungefär som gangsterligorna i USA, som fick vind i seglen genom förbudstiden då ingen alkohol skulle säljas. Den varade från 1920 till 1933, ungefär så länge som Sverige har importerat gangsters från utlandet. Att besegra gangstervälden har tidigare New York och Danmark gjort. Det tar ungefär tio år, som all annan förändring. Detta när människor väl har upptäckt vad som händer. I alla politiska läger. 

Det är dock inte stopp på invandringen utifrån, utan den lär uppgå till ungefär 100 000 om året även i år och framåt. Då gäller det att ta hit människor som verkligen ska jobba och inte fuskar sig fram. Omkring 20 procent av dem som har kommit hit för att jobba verkar inte göra det. De har inga inkomster så frågan är av vad de lever. Men Sverige klarar sig inte utan invandring. Det är den officiella ståndpunkten. 

Det finns ungefär 200 kriminella gäng i Sverige och 5 000 som är kriminella. Narkotikabrott är det brott som ökar mest nu under 2024. Och det är väl därför så många vill att en del narkotika eller särskilt cannabis ska släppas fri. För att också ta ifrån gängen den inkomsten. Lustgas som är fri har orsakat en del märkliga ting med människor senaste tiden, som krock mellan taxibilar och en kvinna, som blev förlamad efter användningen av lustgas. 

Förmodligen är inte gangstertiden i Sverige slut 2032 om inte Iran har gått över till att bli ett annat land och Ryssland inte krigar längre mot varken mot Ukraina eller andra länder i Europa. 


Lustgas har använts sedan 1800-talet vid förlossningar. Men nu har det blivit populärt att ta i berusningssyfte. Men det är farligt. Det räcker med att ta det någon gång i veckan för att bli förlamad. 



1 kommentar:

  1. Såg faktiskt på perrongen igår, en person som helt öppet inhalerade.
    Borde vara jobbigt att släpa omkring på så pass tunga saker ...

    SvaraRadera