lördag 5 oktober 2024

Här är "svensken" som kastade handgranat

UPPDATERAT

 Det här är den "svensk" som greps tillsammans med två andra ungdomar. De hade kastat handgranater mot Israels ambassad i Danmark. Och förmodligen också mot Israels ambassad i Stockholm. Det sägs att det var Foxtrot-nätverket som var i farten och att självaste ayatollah Khamenei i Iran låg bakom. För i Iran befinner sig Rawa Majid, som greps men som verkar vara fri. Varför? Jo han utför förmodligen tjänster till regimen. 

Vem är svensk i dessa dagar? Många kan ha medborgarskap, men inte alls vara glada åt midsommar och jul, eller dalahästar och annat som har varit genuint svenskt i långa tider. Dessa ungdomar drivs av att få ett spännande banditliv och kontanter i fickan genast. Och de är naturligtvis inte kristna. De omfattar inte det som finns som en kultur nu i Sverige och genom tusen år, den kristna synen på medmänniskor. 

Ju fler av den här sorten som genomför grova brott desto hårdare blir kriminalpolitiken. Också medborgarskap kommer att kunna dras in och personen utvisas till sitt hemland. Redan nu har en man dömd för ett mord i gängmiljö i Södertälje utvisats på livstid till Gambia. Han var inte svensk medborgare. Men han var född i Sverige. 

14:46

Två av svenskarna är häktade och misstänkta för terrorbrott. Danmark är hård mot sådana här galningar. De båda är 19 respektive 16 år gamla. De hade med sig fem handgranater och kastade två av dem. 

6.10.2024

Nu får alla ungdomar betala för dessa kriminella för Danmark ska kolla dem. Alla som är mellan 14-20 år ska kollas på bussar, tåg och med stickprovskontroller i bilar samt vid gränsen till Sverige och Tyskland. 

Attackerna mot Israels ambassad i Stockholm har pågått sedan januari. Judar har förföljts i tusentals år. 

Här är en typisk "svensk" som har tagits av polisen i Danmark för att ha kastat handgranat mot Israels ambassad. Ingen vanlig svensk med kristen livssyn eller som bryr sig om judar. Tvärtom. För muslimer har aldrig hatet mot judar upphört. Faksimil från Ekstrabladet.

1 kommentar:

  1. I lumpen (åtminstone för längesedan) var man tvungen att en gång, kasta
    en skarpladdad handgranat. Den som vägrade drabbades av svåra följder.
    Men jag tror jag överlevde ...

    SvaraRadera