lördag 9 december 2017

Ingvar Oldsberg tänker hämnas

UPPDATERAT
I dag lördag har Ingvar Oldsberg sagt att han ska avslöja "grava historier" kring produktionsbolaget Warner Brothers. Han fick sparken utan förvarning i går från Bingolotto och vill ha hämnd. Lustigt nog så är det också Warner Brothers som är producenter av årets inte så särdeles omtyckta julkalender i SVT. Ingen på TV4  vet varför Ingvar Oldsberg har fått gå och ingen på Folkspel som ligger bakom programmet vet heller. "Allvarliga arbetsmiljöproblem" var orsaken till att Ingvar Oldsberg plötsligt avskedades, men vad det betyder är det ingen som kan förklara. 

Ingvar Oldsberg fick veta att han hade fått sparken genom pressmedelandet som gick ut. Ingen på produktionsbolaget hade sökt honom. Ingvar Oldsberg vill nu slå tillbaka och säger att han har åtminstone tre grava historier att berätta. Det handlar om personalfrågor, säger han. TV4 har sagt att de står bakom beslutet att sparka Ingvar Oldsberg. Paniken över kanalens tidigare skandal med Martin Timell, då TV4 tvingades bryta allt samarbete med sin mångårige guldkalv, kanske gör att de nu tar i mer än nödvändigt. Men det lär väl visa sig.
18:35
Ingvar Oldsberg sätter sig på måndag med tre advokater för han tänker stämma sin arbetsgivare. Men han vet inte vilken det blir. Det får visa sig. Och hans hämndlystnad har lagt sig. Nu blir det stämning istället. TV4 har dock nu ringt honom och förklarat att det inte handlar om sexuella trakasserier, som gjorde att han fick sparken. Utan något annat. 
10.12.2017
Ja, ja nu framkommer att Folkspel redan i torsdags var hemma hos Ingvar Oldsberg och förvarnade honom, men det är TV4 han är sur på för de hörde inte av sig annat än med att ge honom sparken. Dock går det ingen nöd på denne 72-åring. Han är knappast fattigpensionär utan har enligt kontraktet rätt att få betalt ända till sommaren 2019 och han är bra betald med kring 200 000 per program. Mycket mer än vad fattigpensionärerna har i landet per år. Mycket riktigt så var det TV4:as panik kring Timell som gjorde att denne auktoritäre och "diktatoriske" programledare nu får sparken.


Ingvar Oldsberg fick sparken
utan förklaring i går från Bingolotto.
Faksimil från Google.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar