söndag 31 december 2017

Vi väntar in kriget

UPPDATERAT
Jag har kommit att avsky Nyårsafton lika mycket som vår hund Lukas hatade smällare när han levde. Om någon unge slängde en enda smällare när vi var på promenad vände han och drog oss hem igen. Nu är våra fyra katter barrikaderade i vårt hus och vi spelar musik för att det ska finnas bakgrundsljud, som något kan dämpa braket från det krig som redan har startat där ute. 

Det finns ingenstans att fly när det är Nyår och det blir värre för varje år för fler och fler bor här och de måste ju få leva ut med lite raketer och smällare. Förbudet nästa år kommer säkerligen inte att hjälpa. Hur ska det göra det när polisen inte ens har tid att komma vid grövre brott. Snart, snart hoppas vi att kriget är över. Bara timmar kvar nu. Hoppas inte fler blir mördade i dag än den som redan är skjuten i ett garage i Rinkeby. Jävla land som ni har skapat förbannade politiker och makthavare.
1.1.2018
Våra katter sprang omkring med skräck i ögonen och försökte hitta någonstans att gömma sig. Det gick inte att komma undan det krigsliknande dundret någonstans i huset. Hela huset skakade. Förfärligt! Tror inte att det kommer att hjälpa med förbud mot raketer med pinnar. För redan nu hade grannar skaffat sig sk tårtor, som skjuter av raket efter raket, med enorm sprängverkan. Så mycket har aldrig raketer någonsin hörts tidigare. När de måste skjuta av en efter en. Jävla elände! Rent ut sagt! Katter går inte heller att trösta på samma sätt som hundar. Så sorgligt!
2.1.2018
Här kan ni se Gary Lewis som använde en "tårta" med raketer. Hela "tårtan" exploderade i ansiktet på honom och han befinner sig på sjukhuset i Falun. Riskerar att bli blind på ett öga. Min äldste son är blind på ett öga efter att ha blivit träffad av en raket för 30 år sedan. Raketer är farliga!
Lukas levde i mer än 16 år, men dog sommaren 2014.
Skönt att slippa alla raketer och smällare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar