fredag 29 december 2017

Låt Skåne bilda ett eget land!

UPPDATERAT
De har ju redan sin flagga: röd med gult kors. Raketer skickas mot brandkår och allmänhet i Landskrona, Kristianstad och Helsingborg. En polisbil sprängdes i Malmö i kväll. Varför ska vi ta hand om Skåne där skatten måste höjas genast med sex kronor egentligen. Men vi andra försörjer dessa människor. Vi vill inte ha detta inbördeskrig. Nu räcker det. Polisen kommer inte att backa undan sägs det av inrikesminister. Jaha. För sent! Stäng gränsen mot Skåne och låt dem klara sig själva. Två män greps vid 21-tiden. Ge dem hårda straff! Nationella bomskyddet på plats.
30.12.2017
Inte nog med att det har varit fyra överfallsvåldtäkter i Malmö av flera gärningsmän så att polisen måste sätta in en särskild grupp för att försöka lösa detta, utan nu konstaterar bland andra Csaba Perlenberg i Expressen, att det inte är krig i Skåne för militären är inte där och ska inte heller vara där. För militären ska inte sättas in mot den egna befolkningen, men han säger samtidigt att "det är ytterst tveksamt om det ens går att tala om ett exklusvit statligt våldsmonopol längre, i ett läge där kriminella element inte sällan har tyngre beväpning än polisen". 
8:59
En ung man anhållen och den andre släppt. Det är 22-åringen som är anhållen. Morgan Johansson som är både justitie- och inrikesminister fördömer nu dådet och han menar att polisen nu kommer att sätta hårt mot hårt. För sent! Alldeles för sent. Morgan Johansson blev själv överfallen när han besökte ett flyktingboende i Skåne i Broby för nästan två år sedan. En asylsökande slet ned en brandsläckare från väggen och sprutade skum över honom. Han räddades av livvakter den gången. Då var han migrations- och justieminister. Se bilden nedan.
1.1.2018
Denne 22-åring är nu häktad för grov skadegörelse. Inte allmänfarlig ödeläggelse längre. Han kan få fängelse i högst fyra år. 
2.1.2018
Mannen bor i Malmö och har ett arabiskt namn. Han är tidigare dömd för en lång rad bedrägerier. Född 1995. Han hade fastnat på övervakningskameror. Hissen gick tydligen inte ända upp. Obs inte bokstavligt! Sagt till er som inte är genier eller där hjulet rullar men hamstern är borta. 
Skåne har länge haft sin flagga
och betraktat sig
som ett eget land.
Låt dem bli det!
Faksimil från Google. 
Morgan Johansson blev överfallen vid ett besök
i Broby, Skåne på ett flyktingboende.

Det har inte blivit bättre sedan dess.
Faksimil från Aftonbladet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar