lördag 18 augusti 2018

När inte ens röstkorten kommer fram

Alice Teodorescu är sarkastisk i Göteborgs-Posten i dag. Hon menar att det är inte upp till statsministern att ryta till i radio och fråga vad "buset" håller på med när de eldar upp bilar. Det hade varit bättre att svara själv på frågan och berätta hur lite politikerna med regeringen i spetsen har gjort mot de invandrade kriminella. Vänsterns folk har dock fortfarande inte begripit hur landet ligger utan tror att det är extremhögern som är i farten.

Personligen har jag i många år varit sarkastisk, för jag har sett hur illa landet har legat sedan 90-talet, då räntan gick upp till 500 procent. Nej det var ingen som tvingade riksbankchefen Bengt Dennis (s) att höja den så högt, men han hade ju lovat bla England att stå fast. Och först blev han hjälte i det lilla landet Sverige, men sedan fick han stå i skamvrån. Människor jag kände fick lämna sina hus och företag gick i konkurs. Så dumt så det är svårt att tro på detta än i dag. Sedan dess flyter kronan istället för att vi har fast kronkurs.

De som brände bilarna vill att samhället ska "vakna upp", enligt en video de skickade till Expressen någon timme innan eldhavet tog fart. 

"Ska polisen sluta lägga sig i droghandeln och gängvåldet som håller människor i skräck? Ska rättsväsendet sluta ställa de kriminella inför rätta? Ska socialtjänsten låta barn fara illa av rädsla för repressalier? Ska politikerna tillåta framväxten av parallella samhällen med därtill hörande rättssystem?" Så frågar Alice Teodorescu i dag retoriskt. 

Vi vet att kriminella gäng kan ha väl så höga inkomster genom kriminalitet som dagens riksdagsmän eller ministrar. Och de kan samtidigt gå på bidrag av olika sorter. Göran Persson var den som gav dem tillåtelse att ha två medborgarskap, så de kan fly Sverige när de vill. Och den som fortfarande tror att det är en högerextremistisk konspiration när kriminella härjar får väl ta och "vakna upp" . Som sagt det gäller att agera som regeringsmakt när regeringen har makten. Inte låta kriminella gäng med någon imam i spetsen härja och förstöra i landet. 

Och hur ska folket kunna rösta när inte ens posten fungerar längre? Inte undra på att de som röstar blir färre. Förutom att en del förbjuds av sin religion att rösta. De får inte heller sina röstkort så de begriper att det är möjligt att rösta. Detta i vårt välutvecklade demokratiska Sverige. Jag har personligen sett till att brevbärarnas inkompetens inte påverkade medborgares rätt att få sina röstkort. Genom att dela ut dem till rätt adresser. Så ska det inte fungera!

Nu på förmiddagen har jag letat rätt på adressaterna
till dessa röstkort. Dessa låg alla i min brevlåda.
Hur ska människor kunna rösta om inte
brevbärarna 
kan hitta rätt brevlåda?

Foto: Ann Helena Rudberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar