torsdag 23 augusti 2018

Stackars Ben Affleck

Det är verkligen synd om Ben Affleck, som är så framgångsrik och ändå inte kan klara sig. Han är för tredje gången på avgiftning och det var hans ex-fru Jennifer Garner som körde honom till ännu en period med rehab. Han är 46 år och trebarnsfar och går uppenbarligen igenom en medelålderskris. Vad ska han ta sig till nu när han är så gammal och inte kan låta bli de unga tjejerna på 22 år som den senaste Playboy-modellen Shauna Sexton. 

Han är 1.92 lång, men jag tycker han är liten, som inte kan gå vidare till något annat. Jag såg honom senast som Läderlappen i Batman versus Superman. Lika mörkt som det var i den filmen verkar det vara inuti skådespelaren Affleck. Han behandlas för alkoholism och jag är väl bekant med detta för min far var likadan i den åldern. Han höll på att dö. Dock räddades han av sin tredje fru och hon tog hand om honom resten av hans liv. Alkoholism är en sjukdom som inte går att bota. Det enda rätta är att hålla sig ifrån alkohol.

Jennifer Garner och Ben Affleck är ännu inte skilda, men har inte bott ihop sedan 2015. De lyckas inte få ihop pappren så att de verkligen kan blir juridiskt skilda. Det är kanske tur att han ändå har Jennifer Garner i sitt liv så han kan få hjälp. En del män blir som bekant aldrig vuxna och denne Benjamin verkar vara en sådan. Han upplever tydligen sina tonår på nytt och kan inte hålla sig ifrån spriten. Han ser plufsig ut. Sprit förvandlar en människa. Den senaste filmen han gjorde var Justice Leage, en metasuperhjältefilm från 2017. Har inte orkat se den. 


Ben Affleck har flytt in i superhjältefilmer.
Det har fått honom att tappa greppet
om att vara människa

och verkligen hamna i
drömfabriken. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar