tisdag 14 augusti 2018

Nu brinner Sverige

UPPDATERAT
Nu brinner det i Göteborg, Trollhättan, Linköping, Stockholm och Uppsala och det beror inte på torkan eller att elden har antänts av blixten. Det var väl symptomatiskt att jag drömde i går natt att min säng brann. Så långt har det gått i landet. Och värre lär det bli. Statsminister Löfven ryter till, men alldeles, alldeles för sent. Det går inte längre att säga att skolungdomarna har tråkigt nu när lovet tar slut. Det är också för sent.

Den här situationen har politikerna skapat under lång tid. Min familj drabbades redan på 90-talet då räntan gick upp till 500 procent och vi hade lån. Sedan har det fortsatt och vi i familjen kämpade för att hålla huvudet över ytan. Men staten ordnade så att jag fick livslångt låg pension år 2006. Jo det var socialdemokraterna som skulle fixa allt före valet då. Min sambo fick cancer av all stress och dog 2014 i förtid 57 år gammal och då blev han förstås av med sin insparade pension.

Så där har det fortsatt med att de nytillkomna skulle ha allt som inte vi hade. Senast när en släkting hade stått i bostadskö i en massa år, så trodde tjänstemannen (som kom utifrån) på Bostadsförmedlingen i Stockholm, att det var något skumt. Han ville väl ha lägenheten själv eller någon annan av hans nära och kära. Han begärde in fler och fler intyg för att denne släkting skulle bevisa att det var okej. Det krävdes att chefen på släktingens företag ringde och skällde, för att tjänstemannen skulle ta reson, och till slut föreslå det allmännyttiga bostadsföretaget att den långvariga kötiden eventuellt skulle ge en bostad. 

Landet har gått åt pipsvängen och det tar inte slut i år. Det kommer ta decennier att ordna detta för det har tagit decennier att komma hit. Och fortfarande är folket hjärntvättat av "öppna era hjärtan" och att alla ska få stanna med undantagslagar. Inga är naturligtvis gripna för nattens bränder. Det är straffritt att tända eld på Sverige. Och det spelar ingen roll hur rasande politikerna blir gemensamt nu. Alldeles, alldeles för sent. De har själva skapat denna karma, vilket betyder orsak och verkan.
14:04
Det var söder och norr om Göteborg som det brann värst på Frölunda Torg och i Hjällbo. En del tror att det berodde på att polisen hade lagt beslag på kring 100 kg kokain i Göteborgs hamn för några dagar sedan och stört gangstersamhället. 
15.8.2018
Nä det var varken höger- eller vänsterextremister som gjorde detta, säger polisen. Utan ungdomar kända av polisen sedan tidigare. Som sagt det finns inga straff för detta. Tvärtom får de hela Sveriges uppmärksamhet och känner sig som riktiga busar. Trist!
9:16
Förutom två manliga personer som är gripna i Frölunda 16 och 21 år gamla har en annan man född 1999 gripits vid gränsen till Turkiet. Han ska flygas tillbaka till Sverige och väntas tillbaka i dag om inte Turkiet krånglar. Alla tre är misstänkta för bilbränder. 
16.8.2018
Här berättar Expressen om dessa händelser att de kriminella behandlas "som djur", att de inte ens kan "röka en joint". Det är inte något frihet, menar de kriminella. De skyller på samhället, polisen och övervakningskameror som inte finns i rika områden. "Det börjar likna Nazi-Tyskland" säger denne yngling. En helt omvänd världsbild. Inget eget ansvar. Detta har åstadkommits på något årtionde i Sverige genom det bugande som har förekommit för nytillkomna och inget krav på integration. Inget krav på att de ska anpassa sig till det Sverige som redan finns.
17.8.2018
En 20-årig man är häktad på sannolika skäl för bränderna den 13 augusti. Hans kompis är släppt. Mannen som skulle ha kommit från Turkiet är fortfarande inte här. 
19.8.2018
De tre som har gripits är Dahud Kavak, född 1998-05-09 och så sent som den 19 juli i år dömd för narkotikabrott. Kavak dömdes endast till 1500 kronor i böter. Alan Hussein är född 1999-04-07. I november förra året dömdes han för bland annat grovt vapenbrott. Han fick då två månaders fängelse och skyddstillsyn. Så sent som i maj i år dömdes Hussein för försök till stöld och brott mot knivlagen efter att ha brutit sig in i ett Coop-varuhus. Mohannad Ali Easar och är född 1999-09-16. Även han förekommer i belastningsregistret. I juni förra året dömdes Easar för rån, narkotikabrott, övergrepp i rättssak och flera fall av misshandel, varav en grov (en knivskärning mot en ung flicka). Easar bodde när dessa brott begicks och domen föll på ett ungdomshem där han placerats på grund av tidigare brottslighet.Bränderna samordnade via sociala medier i Göteborg. 
Socialdemokraterna, moderaterna och sverigedemokraterna är förbannade och rasande. 


Sverige brinner.
Faksimil från Google. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar