måndag 26 november 2018

Släpp migrationen loss!

Jodå det nya FN-avtalet om migrationen, som ska släppas fri över världen, tänker vår regering skriva på. Det är inte bindande säger Stefan Löfven. Men varför ska det då skrivas på? Det här avtalet som kan tas sedan i riksdagen ger människor fri tillgång till alla länder som inte säger nej. Australien tillhör de länder som har mycket strikt migrationspolitik och som därför har sagt nej. 

Det är illegala invandrare som ömkas här av FN. Så fort någon har lyckats ta sig till ett land ska den också få stanna. Folkvandringen från Sydamerika och upp genom Mexiko har nu urartat så att tårgas användes vid gränsen till USA för att inte människor skulle ta sig vidare. Världen har aldrig varit fri på detta sätt. Inte ens innan det fanns nationer för då satte kommunikationerna hinder i vägen. Och ingen kunde överleva i ett land där det inte fanns förutsättningar för egen försörjning. De första inbyggarna i USA skulle inte ha överlevt alls utan indianernas, ursprungsbefolkningens, medverkan. De första åren på 1600-talet i Virginia bestod av svält och umbäranden. Många dog.

Bara i Afrika räknas befolkningen uppgå till 3 miljarder fler än nu under det här århundradet. Det är vår största fara för jorden. Inget klimat kan slå den påfrestning som omkring 10-15 miljarder människor kommer att utöva. Både på naturen och på andra människor. Att låta gränserna vara öppna för total omflyttning är att underminera hela vårt sätt att leva. När barn blev särskilt bra behandlade som flyktingar så medförde detta att vuxna kallade sig barn och att barn övergavs av sina föräldrar. För att de skulle få ett bättre liv utan dem. 

USA, Ungern, Österrike, Tjeckien, Kroatien, Israel, Polen, Slovakien, Schweiz och Australien har redan sagt nej till detta avtal. Det ska skrivas på den 10 december av Sverige.

 I helgen ska det bli demonstration mot FN-avtalet söndagen den 2 december i Stockholm på Mynttorget klockan 14.

Lördag 8 december kl 16 är det ny demonstration på Mynttorget. 

Här är nuvarande övergångsregeringens syn på FN-avtalet.

Migranter så långt ögat når.
Världens befolkning ökar hela tiden.
Migranter i Papua Nya Guinea och i Honduras.
Faksimil från Google. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar